Η δήλωση του Αταμάν για τον Ομπράντοβιτς που θα συζητηθεί

Μια μέρα χωρίς δήλωση είναι βουνό για τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος απολαμβάνει να... αποθεώνει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε κάθε ευκαιρία.
Η κόντρα των δύο ανδρών άρχισε κατά τους πρώτους μήνες του Ζοτς στην Τουρκία, κορυφώθηκε κατά τη διάρκεια των τελικών του 2014 όταν η Γαλατάσαραϊ αποσύρθηκε από τους τελικούς και ο Ομπράντοβιτς κατέκτησε τον τίτλο στα χαρτιά ενώ το νέο επεισόδιο αφορά στο χαστούκι στον Μελίχ Μαχμούτογλου για το οποίο ο Σέρβος προπονητής απολογήθηκε.
Ο Αταμάν
παραχώρησε συνέντευξη στη Hurijet και εξήγησε σχετικά: «Αυτό το παιδί (σ.σ. Μαχμούτογλου) είναι ο αρχηγός της εθνικής Τουρκίας και αυτός ο κύριος το... ξέχασε!
Ο πατέρας του Μελίχ ξέσπασε την επόμενη μέρα μέσω Facebook ενώ ο μάνατζέρ του με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν είχα χώρο στην Εφές επειδή ήθελε να φύγει από τη Φενέρ! Εννοείται πως αρνήθηκα όμως αν μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, θα μιλήσουμε ξανά.
Ό,τι συνέβη δεν αναιρεί το γεγονός πως πρόκειται για τον κορυφαίο προπονητή στην Ευρώπη όμως οι νόμοι και οι κανονισμοί είναι ίδιοι για όλους! Όταν έκανα κάτι ανάλογο στη Γαλατάσαραϊ, το πλήρωσα ακριβά. Έγινε θέμα στην τηλεόραση και ο κόσμος με αντιμετώπισε αυστηρά. Το πρόβλημα στην Τουρκία είναι ο Αταμάν;
Φυσικά η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή στους φιλοξενούμενους όμως η ανοχή έχει και τα όριά της! Κάθε επάγγελμα έχει τους δικούς του άγραφους κανόνες».
Keywords
Τυχαία Θέματα