Η διανομή τροφίμων έγινε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής...

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στο σταθμό Λαρίσης.
Εκατοντάδες πολίτες ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται έξω από τα γραφεία, λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα, ενώ η διανομή ξεκίνησε στις έξι με την προσέλευση να αυξάνεται θεαματικά και να μαζεύονται αρκετές χιλιάδες κόσμου. Κλειστή παραμένει η οδός Δηλιγιάννη στο ύψος των γραφείων της Χρυσής Αυγής.
Λίγο
πριν ξεκινήσει η διανομή, χαιρετισμό απηύθυνε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος χαρακτήρισε τη συμμετοχή του κόσμου "χαστούκι στα μούτρα αυτών που έκαναν την απαγόρευση". Επίσης επισήμανε ότι η επιλογή της συγκεκριμένης ημέρας δεν είναι τυχαία, καθώς "γιορτάζουν, όπως λένε την επέτειο της δημοκρατίας. Στην πραγματικότητα γιορτάζουν τον ερχομό της κλεπτοκρατίας, των σκανδάλων και της προδοσίας, αυτών που υπέγραψαν το μνημόνιο και υπέστειλαν την σημαία στα Ίμια".
Τέλος καταφέρθηκε εναντίον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά του υπουργού προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια και του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.
Στους παρευρισκόμενους μοιράστηκε γάλα, λαχανικά, φρούτα, ζυμαρικά και κρέας. Η παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή είναι διακριτική.
Υπενθυμίζεται ότι η διανομή τροφίμων ήταν αρχικά να γίνει στην πλατεία Αττικής, αλλά μετά την απαγόρευση της εκδήλωσης, αρχικά από τον δήμο Αθηναίων και στη συνέχεια από τη ΓΑΔΑ, μεταφέρθηκε στα γραφεία του κόμματος, στο σταθμό Λαρίσης.Facebook facebook Elbert Manning wants to be friends with you on Facebook. University of Houston, Victoria 342 friends - 28 photos Confirm Request See All Requests This message was sent to [email protected]. If you don't want to receive these emails from Facebook in the future, please click: unsubscribe.
Facebook, Inc. Attention: Department 415 P.O Box 10005 Palo Alto CA 94303
Keywords
Τυχαία Θέματα