Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι πάσχει από ψυχική ασθένεια


Η Lady Gaga αποκάλυψε στην τηλεοπτική εκπομπή "Today" που προβλήθηκε τη Δευτέρα, ότι πάσχει διαταραχή από μετα-τραυματικού στρες (PTSD), σχεδόν δύο χρόνια μετά από την εξομολόγησή της ότι είχε πέσει θύμα βιασμού στην ηλικία των 19.
"Υποφέρω από μια ψυχική ασθένεια - υποφέρω από PTSD. Δεν το έχω πει πουθενά, οπότε ιδού", είπε η τραγουδίστρια. "Η ευγένεια που μου έχουν δείξει οι γιατροί - όπως και η οικογένειά μου και οι φίλοι μου- πραγματικά
μου έσωσε τη ζωή. Αναζητώ τρόπους για να γιατρευτώ και βρήκα ότι αυτή η καλοσύνη είναι ο καλύτερος τρόπος", πρόσθεσε.
Η 30χρονη αοιδός, βρέθηκε στην εκπομπή στο πλαίσιο της καμπάνιας Share Kindness, του ιδρύματός της «Born This Way Foundation» που στηρίζει τα θύματα βιασμών. Η Gaga πρόσφατα επισκέφτηκε το Ali Forney Center στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης όπου συνομίλησε με άστεγους νέους της LGBTQ κοινότητας.
"Τα παιδιά αυτά δεν είναι απλά άστεγα ή σε ανάγκη. Αρκετά από αυτά, έζησαν τραυματικές εμπειρίες, ένιωσαν απόρριψη με πολλούς τρόπους. Δεν είμαι καλύτερα από οποιοδήποτε από αυτά τα παιδιά. Και δεν είμαι χειρότερα από πολλά από αυτά. Είμαστε ίσοι. Και οι δυο στεκόμαστε στα πόδια μας και πατάμε στη Γη"
Η εκκεντρική σταρ, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη στο σόου του Horward Stern το 2014, ότι ως έφηβη είχε πέσει θύμα βιασμού.
Keywords
Τυχαία Θέματα