Η Folli Follie σχεδιάζει να ξανανοίξει το Μινιόν

16:57 6/9/2016 - Πηγή: Press-gr

Στα πλάνα της Folli Follie βρίσκεται η επαναλειτουργία του ιστορικού πολυκαταστήματος Μινιόν κατά το προσεχές χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής η επένδυση τοποθετείται εντός της επόμενης τριετίας.

Όπως αναφέρεται προϋπόθεση για να προχωρήσει το εγχείρημα είναι να ομαλοποιηθεί η εικόνα στην εγχώρια οικονομία και να επανέλθει η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης.

Το δημοσίευμα επικαλείται μεταξύ άλλων τη δήλωση του διευθύνοντος συμβούλου της Folli Follie,

Γιώργου Κουτσολιούτσου, ο οποίος σε παλαιότερη συνέλευση της εισηγμένης εταιρείας ανέφερε: «Το Μινιόν αποτελεί το μεγάλο asset μας. Θα είναι ένα κόσμημα για το ιστορικό κέντρο, λειτουργώντας ωστόσο με διαφορετικό concept”.

Αυτή τη στιγμή ο όμιλος δραστηριοποιείται στα πολυκαταστήματα μέσω της θυγατρικής της «Αττικά Πολυκαταστήματα Α.Ε.», σε πέντε πολυκαταστήματα με την επωνυμία Attica, με το μεγαλύτερο από αυτά να είναι αυτό της οδού Πανεπιστημίου. Επίσης δραστηριοποιείται στα δύο εκπτωτικά πολυκαταστήματα με την επωνυμία Factory Outlet το ένα στην Πειραιώς και το δεύτερο στο εμπορικό πάρκο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος Folli Follie, εκτός από την Ελλάδα, απ’ όπου προέρχεται το 23% του τζίρου του, δραστηριοποιείται επίσης μέσω θυγατρικών, σε χώρες της Ευρώπης, στη Βόρεια Αμερική, στη Μέση Ανατολή στην Αφρική και στην Ασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα