Γλίτωσε από τη φρίκη του Β' Παγκόσμιου Πολέμου για να πεθάνει στα χέρια διαρρηκτών για μία τηλεόραση αξίας 25 ευρώ - ΦΩΤΟ

Αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του 98χρονου βετεράνου του Β' Παγκόσμιου Πολέμου στο βόρειο Λονδίνο και αφού τον ξυλοκόπησαν άγρια, άρπαξαν την τηλεόρασή του, αξίας 25 ευρώ και διέφυγαν.

Ο ηλικιωμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση, φέροντας μώλωπες και τραύματα στο σώμα ενώ οι γιατροί εντόπισαν εγκεφαλική αιμορραγία. Υπέκυψε στα τραύματά του 15 ημέρες μετά την άγρια επίθεση, σύμφωνα με ανακοίνωση από τη Μητροπολιτική Αστυνομία.

"Ήταν μια απερίσκεπτη και απάνθρωπη επίθεση.

Είμαστε αποφασισμένοι να φθάσουμε στα ίχνη των δραστών" ανέφερε ο επικεφαλής της έρευνας για τον εντοπισμό των διαρρηκτών που αφού χτύπησαν τον 98χρονο τον έσυραν αιμόφυρτο σε ολόκληρο το σπίτι όπου ζούσε τα τελευταία 60 χρόνια. Η σύζυγός του Τζόαν είχε πεθάνει χρόνια πριν και ζούσε μόνος του. Στη διάρκεια του Β' Παγκόσμιου Πολέμου υπηρέτησε την πατρίδα του στο μέτωπο της Ιταλίας ενώ όταν επέστρεψε εργάστηκε στην Ταχυδρομική Υπηρεσία ως τηλεφωνητής. Πήρε σύνταξη το 1980.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ήταν υπερβολική η χρήση της βίας ενώ μόνη λεία των κακοποιών ήταν μία τηλεόραση 26 ιντσών που κάποιος μπορεί να την αγοράσει διαδικτυακά αντί 25 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα