Γιώργος Μιχαλακόπουλος: Ο γάμος των 60 ετών και η κουμπαριά με την Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος μίλησε για την οικογενειά του και τον γάμο του, που κρατάει πάνω από 60 χρόνια αλλά και το πώς έγινε η κουμπαριά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, στη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω".

"Η σύζυγός μου εγκατέλειψε την καριέρα της. Έπαιζε με τον Αλεξανδράκη στο 'Έγκλημα και Τιμωρία'. Ήταν μια θυσία, θα την πω εγώ,γιατί τέτοια ήταν, για να προχωρήσω εγώ και να ασχοληθεί εκείνη με τα παιδιά. Κακώς γιατί έπρεπε να κοιτάξει και εκείνη και την δική της πορεία. Αλλά προτίμησε

την οικογένεια και τα παιδιά" ανέφερε.

"Μας πάντρεψαν η Αλίκη και ο Δημήτρης. Η Δέσπω Διαμαντίδου ήταν να μας παντρέψει. Η Δέσπω όταν ήρθαν τα πράγματα, λέει 'εγώ θα έρθω, θα είμαι εκεί', όπως μίλαγε μπάσα. Αλλά υποχώρησε δεν ήρθε" πρόσθεσε.

"Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Αφήνω να κυλάει η ζωή. Δεν βάζω διλήμματα, πολλά ή λίγα χρόνια, όμορφα ή άσχημα. Τηρώ τις ασφάλειες μου απέναντι στη ζωή, αποφεύγω τις λακκούβες" είπε ο γνωστός ηθοποιός.

"Χέρι χέρι δεν περπατάμε στον δρόμο όχι, αλλά περπατώντας αισθάνομαι ότι της κρατάω το χέρι" τόνισε.

Για το πώς ήταν ως πατέρας στις δύο κόρες που απέκτησε το ζευγάρι είπε "δεν έπαιζα το παιχνίδι του πατέρα, με τον χάρακα και την αυστηρότητα. Με συζήτηση και συνεννόηση και στα πιο απλά πράγματα. Ήμουν δίπλα τους, νομίζω ότι η σχέση με της κόρες μου είναι πολύ καλή"

Όταν ήρθε η κουβέντα στα εγγόνια του και τη σχέση του μαζί τους, ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος σχολίασε "Εκεί είναι πάρτι. Έχω τον Γιώργο και τον Ερμή. Ο ένας καλύτερος από τον άλλον. Ο ένας είναι πιο στην τέχνη, ο Ερμής παίζει πιάνο, ενώ ο Γιώργος ασχολείται με την γνώση, είναι καλός μαθητής".

Keywords
Τυχαία Θέματα