ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ διαγωνισμό στο Περιστέρι! ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ τον Παχατουρίδη και αποχωρεί

Mε επιστολή-καταγγελία προς τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Περιστερίου και τους άλλους Δημοτικούς Συμβούλους, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Βαθιώτης ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη του Α. Παχατουρίδη. Η εξέλιξη αυτή, που είναι πλήγμα για τον δήμαρχο Περιστερίου, έρχεται λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη για τον στημένο διαγωνισμό στον δήμο που προκάλεσε σάλο.
Ιδού τι γράφει στην επιστολή του ο Γ. Βαθιώτης αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν ευθύνονται εργαζόμενοι για τον στημένο διαγωνισμό...

ΘΕΜΑ «Ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου
Βαθιώτη»
Δεν μπορώ από την μια μεριά να υπερασπίζομαι την ηθική και την ανιδιοτέλεια μαζί με τους αλτρουιστές και ανιδιοτελείς εθελοντές καθηγητές και από την άλλη να μετέχω σε μια παράταξη που σχολιάζεται έντονα ότι διενεργεί διαγωνισμούς φωτογραφίζοντας συγκεκριμένους προμηθευτές.
Παραμένω δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου αλλά ανεξαρτητοποιούμαι από την δημοτική παράταξη «Με την Κοινωνία Μπροστά» του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη για λόγους ηθικής τάξης, αφού οι εξηγήσεις από την πλευρά της Διοίκησης για αυτό το σοβαρό θέμα δεν κάλυψαν μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας που περνούν δύσκολα σε μια οικονομική ασφυξία.
Επειδή πίστευα ότι όσοι από την Διοίκηση εμπλέκονται στο θέμα αυτό θα είχαν την πολιτική ευθιξία να παραιτηθούν για το λόγο αυτό πρώτον ζητώ από τους εμπλεκόμενους όποιοι και αν είναι αυτοί την άμεση παραίτηση τους και όχι να ρίχνονται τα βάρη σε εργαζομένους και δεύτερο ανεξαρτητοποιούμαι γιατί δεν θέλω να επιμερίζομαι πολιτικές και διοικητικές ευθύνες που δεν μου αναλογούν.
Συνεχίζω το Κοινωνικό Έργο και τα Κοινωνικά Φροντιστήρια που δημιούργησα εδώ και 7 χρόνια στο Περιστέρι με τους συναδέλφους καθηγητές και ζητώ την στήριξη όλων των υγιών δυνάμεων.
Παραμένω ως Μέλος στην Ποιότητα Ζωής αφού το Δημοτικό Συμβούλιο με εξέλεξε και μάλιστα με τους περισσότερους ψήφους.
Με τιμή
Γιώργος Βαθιώτης
Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου
Μαθηματικός-Συντονιστής Κοινωνικών Φροντιστηρίων
Keywords
Τυχαία Θέματα