Φρίκη: Ηλικιωμένος μάγος κρατούσε επί 15 χρόνια φυλακισμένο ένα κορίτσι σε σπηλιά στην Ινδονησία και το βίαζε

15:38 8/8/2018 - Πηγή: Press-gr

Ένας 83χρονος σαμάνος συνελήφθη στην Ινδονησία επειδή είχε απαγάγει μία έφηβη την οποία κρατούσε έγκλειστη επί 15 χρόνια, ισχυριζόμενος ότι την είχε κυριεύσει ένα ανδρικό πνεύμα, ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.

Ηλικίας σήμερα 28 ετών, το θύμα εντοπίστηκε την Κυριακή στη σπηλιά ενός βουνού στο χωριό Μπαζουγκάν, στο κέντρο της επαρχίας Σουλαουέσι.

Η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί για πρώτη φορά το 2003, όταν ήταν 13 ετών, μετά την επίσκεψή της στον σαμάνο αυτό ο οποίος θα την θεράπευε από μια ασθένεια. Ο άνδρας αυτός ζει κοντά στο πατρικό του κοριτσιού.

Ο πατέρας του θύματος είχε δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης του στην αστυνομία. Στη συνέχεια και επί χρόνια την αναζητούσε μάταια. Ο σαμάνος, ο γιος του οποίου είναι παντρεμένος με την αδελφή του θύματος, είχε ισχυριστεί στην οικογένεια ότι η κόρη τους έφυγε μακριά και δεν θα επιστρέψει.

«Κάθε ημέρα επί χρόνια ο σαμάνος, που ονομάζεται "Τζάγκο", την βίαζε ισχυριζόμενος ότι την είχε κυριεύσει ένα ανδρικό πνεύμα», δήλωσε ο διευθυντής της τοπικής αστυνομίας Ικμπάλ Αλκουντούσι.

Τώρα η κοπέλα θα υποβληθεί σε θεραπεία για να ξεπεράσει τα ψυχολογικά τραύματα που έχει υποστεί: «Είναι πολύ μπερδεμένη, φοβάται τους ανθρώπους και θέλει να επιστρέψει στη σπηλιά όπου ζούσε», πρόσθεσε.

Η αστυνομία εντόπισε την κοπέλα μετά τις πληροφορίες που έλαβε από τη νύφη του σαμάνου, η οποία κατήγγειλε ότι κρατούσε μία γυναίκα σε μια σπηλιά κοντά στο χωριό. Ο σαμάνος την κρατούσε κλεισμένη εκεί στη διάρκεια της ημέρας, ενώ τη νύκτα την οδηγούσε σε μια καλύβα για να τη βιάσει.

Ο ύποπτος συνελήφθη στο σπίτι του και κινδυνεύει να καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα