Έξαλλος ο Σαββίδης με παίκτες, Λουτσέσκου και στελέχη του ΠΑΟΚ: Όποιος δεν θέλει, να φύγει

Ποιος είδε τον Ιβάν Σαββίδη και δεν τον φοβήθηκε χθες το βράδυ. Η ήττα του ΠΑΟΚ από τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και κυρίως η τραγική, άνευρη και δίχως καμία θετική νότα παρουσία όλων στην αναμέτρηση με τους Λευκορώσους «πόνεσε» περισσότερο τον πρόεδρο του Δικεφάλου του Βορρά από τον ούτως ή άλλως ντροπιαστικό αποκλεισμό με μόλις τρεις βαθμούς στον όμιλο και γι’ αυτό τον λόγο ξέσπασε, με τα… πυρά από τον εκνευρισμό του να αγγίζουν άπαντες στον σύλλογο.

«Στον ΠΑΟΚ

πρέπει να παίζουν αυτοί που θέλουν και ματώνουν τη φανέλα. Όποιος δεν θέλει, να το πει και να φύγει. Η ντροπή είναι μεγάλη. Πρέπει να σβήσετε από το μυαλό σας τι έγινε σήμερα ώστε να προχωρήσουμε μπροστά», λέγεται ότι ήταν τα λόγια του μεγαλομετόχου, τα οποία είχαν άμεσους αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές, αλλά όχι μόνο αυτούς.

Η οικογένεια Σαββίδη συνεχίζει να στηρίζει τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον έχει στηρίξει σε στιγμές που κανείς άλλος δεν το έκανε, αλλά υπάρχουν απαιτήσεις από τον Ρουμάνο που δεν υλοποιούνται από τον προπονητή και τους παίκτες. Απαιτήσεις στις οποίες ο ΠΑΟΚ δείχνει να δυσκολεύεται υπέρ το δέον το τελευταίο διάστημα, οι οποίες αφορούν τη συνολική εικόνα του Δικεφάλου του Βορρά που πλήττεται βάναυσα μετά τα όσα έγιναν και κόντρα στη ΜΠΑΤΕ.

Τα μηνύματα που έστειλε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης «άγγιξαν», όμως, και υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη, τα οποία έχουν δείξει ότι δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα. Μάλιστα, το εντυπωσιακό είναι πως παρότι η αποπομπή του Λούμπος Μίχελ έπρεπε να λειτουργήσει ως «μήνυμα» και προς άλλα «golden boys» του ΠΑΟΚ, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με αποτέλεσμα ο Σαββίδης να είναι έξαλλος και με τους στενότερους συνεργάτες του με ό,τι αυτό συνεπάγεται, καθώς δεν είναι μυστικό ότι ορισμένοι εξ αυτών τελούν υπό… επιτήρηση και έχουν ήδη μία κίτρινη κάρτα από τον ιδιοκτήτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα