Επίθεση της Βόσσου στην Τσιντικίδου για την κόντρα της με τον Μικρούτσικο - ΦΩΤΟ

"Φωτιά" έχει πάρει το facebook από την κόντρα Ανδρέα Μικρούτσικου και Μαρίνας Τσιντικίδου. Όλα ξεκίνησαν όταν το διάσημο μοντέλο, δήλωσε ότι δεχόταν bullying από τον παρουσιαστή την περίοδο που συνεργάζονταν στην εκπομπή "Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό".

Η πρώην σύζυγος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Σοφία Βόσσου, θέλησε να πάρει θέση και να τον υπερασπιστεί, γράφοντας ένα σχόλιο, κάτω από την ανάρτηση του παρουσιαστή.

«Αντρέα

μου γιατί αναφέρεσαι στα σκουπίδια; Το ξέρεις πάρα πολύ καλά, ειδικά εσύ και εγώ, γιατί εκείνη την περίοδο ήμασταν μαζί και τα ξέρω καλά τα πράγματα, ότι ουσιαστικά, η εν λόγω κυρία ήταν μαζί σου γιατί σου ζητήθηκε και είχες την μεγάλη καρδιά να την πάρεις μαζί σου. Ας μάθει πρώτα να μιλά ελληνικά και ύστερα αναφέρει το όνομα σου. Ντροπή της, ντροπή όμως», ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Η Μ.Τσιντικιδου με κατηγόρησε για μπούλινγκ...στο σχολείο της τηλεόρασης! Ποια; Αυτή που θεωρούσε τον εαυτό της...λάφυρο! Μάλλον ψάχνει για λίγη διαφήμιση αλλά ο τσάμπας πέθανε", είχε γράψει στο Facebook, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Keywords
Τυχαία Θέματα