Ένας υπερτυχερός κέρδισε 250.000 στο ΣΚΡΑΤΣ

20:29 9/1/2017 - Πηγή: Press-gr

Το καραβάκι του ΣΚΡΑΤΣ έφερε τρελά «κέρδη στα πανιά» του πρώτου από τους μεγάλους νικητές του εορταστικού παιχνιδιού. Ένας υπερτυχερός παίκτης από τον Πειραιά σκράτσαρε και κέρδισε 250.000 ευρώ στο «Κέρδη στα Πανιά σας» ανήμερα των Θεοφανείων.

Ο νικητής του υπερτυχερού λαχνού επισκέφθηκε το πρωί των Θεοφανείων ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ για να παίξει ΚΙΝΟ. Ζήτησε, ωστόσο,

από τον πράκτορα και ένα ΣΚΡΑΤΣ αξίας 5 ευρώ. Ο πράκτορας, εκείνη την ώρα, άνοιγε ένα νέο πακέτο «Κέρδη στα Πανιά σας» και του έδωσε έναν λαχνό από το συγκεκριμένο πακέτο.

Ο τυχερός έξυσε το ΣΚΡΑΤΣ και έκπληκτος γύρισε προς τον πράκτορα και του έδειξε τον λαχνό λέγοντας ότι κέρδισε 25.000 ευρώ. Ο πράκτορας κοίταξε τον λαχνό, στον οποίο ο παίχτης είχε ξύσει το τυχερό σύμβολο «άστρο» με το ποσό των 250.000 ευρώ από κάτω, και του απάντησε χαμογελώντας «Δεν κέρδισες 25.000 ευρώ… κέρδισες 250.000 ευρώ!».

Tο έπαθλο ήταν ένα «δώρο εξ ουρανού» για την οικογένεια του μεγάλου νικητή, όπως είπε, καθώς θα δώσει μια μεγάλη βοήθεια που την χρειαζόταν το τελευταίο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα