Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει ότι έκανε σεξ με δυο γυναίκες ταυτόχρονα, όταν η σύντροφός του του το ζήτησε

17:14 2/8/2013 - Πηγή: Press-gr


Γνωστός Έλληνας ηθοποιός μιλά για την προσωπική του ζωή και αποκαλύπτει πως σύντροφός του του ζήτησε να βρουν μια ακόμα παρτενέρ για να κάνουν έρωτα και το δέχθηκε. Ενώ δεν διστάζει να πει πως 22 μήνες απείχε από το σεξ!

"Η μικρότερη σχέση που είχα ήταν εννέα μήνες. Δεν έχω απιστήσει εν αγνοία καμιάς γυναίκας. Ήμουν ειλικρινής. Δεν έχω πει ψέματα και θεωρώ μεγάλη ελευθερία να μην προσποιείσαι." τονίζει στο περιοδικό ΕΓΩ ο... Στράτος Τζώρτζογλου.

Ο ηθοποιός παραδέχεται ότι έχει κάνει σεξ με δύο γυναίκες ταυτόχρονα: "Μου το είχε ζητήσει σύντροφός μου και το δέχτηκα. Ήρθαμε σε επαφή με μία κοπέλα, με την οποία είχα ελεύθερη σχέση στο παρελθόν και βρεθήκαμε ερωτικά ορισμένες φορές. Συναντηθήκαμε, βγήκαμε, μιλήσαμε, συμπάθησε η μία την άλλη και συνέβη". Και συνέχισε: "Δε το συνεχίσαμε. Ευχαριστηθήκαμε τη στιγμή".

Και αποκαλύπτει: "Επί 22 μήνες είχα ερωτική αποχή και αυτό ήταν καθαρά επιλογή μου, γιατί δεν μ' αρέσει το σεξ να είναι εθισμός, αλλά χαρά. Δεν είχα βρει έναν άνθρωπο να με συγκινήσει για να πάω μαζί του. Ήταν μια ιστορία δικής μου εσωτερικής αναζήτησης, ώστε να μην αισθάνομαι ότι εξουσιάζομαι από το σεξ. Εκείνη την εποχή προσπάθησα να είμαι αφοσιωμένος σε πράγματα που αγαπούσα και δεν κατέφυγα στη σωματική εκτόνωση".

gossiptv
Keywords
Τυχαία Θέματα