εινε έγκυος και γέννησε - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

06:13 8/3/2019 - Πηγή: Press-gr

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στη ζωή ο 28χρονος Γουίλεϊ Σίμπσον από το Τέξας των ΗΠΑ. Ο άνδρας ήταν γυναίκα και άρχισε την ορμονοθεραπεία στα 21 του προκειμένου να γίνει άνδρας. Ο Γουίλεϊ είναι αρραβωνιασμένος με τον επίσης 28χρονο Στέφεν Γκάεθ και αποφάσισαν να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς. Αν και οι γιατροί του είχαν πει ότι δεν θα μπορούσε να μείνει έγκυος καθώς δεν είχε πλέον περίοδο. Τον Φεβρουάριο του 2018 το ζευγάρι πληροφορήθηκε ότι θα αποκτούσε παιδί και πριν από έξι υποδέχθηκε τον μικρούλη Ρόουαν.

Ο

Γουίλεϊ εξομολογείται ότι το να γεννήσει το παιδί του έστω και με καισαρική ήταν μεγάλη ευτυχία αλλά δεν θα ξαναπερνούσε αυτήν τη διαδικασία καθώς στη διάρκεια της εγκυμοσύνης δέχθηκε πολλές λεκτικές επιθέσεις από ξένους, που ήταν ασυνήθιστοι στο να βλέπουν έναν έγκυο άνδρα.

Το 2012 ξεκίνησε τη θεραπεία με τεστοστερόνη και το 2013 υπεβλήθη σε επέμβαση για να αφαιρέσει το στήθος του, αν και ακόμη δεν έχει μπει στη διαδικασία να αποκτήσει ανδρικά γεννητικά όργανα. Ο άνδρας δεν έχει υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου ακόμη και έχει γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα.

Ανακάλυψε ότι είναι έγκυος στην 11η εβδομάδα καθώς είχε πρωινές ναυτίες και είχε συναισθηματικές διακυμάνσεις.

Οι φωτό και το βίντεο από την Daily Mail:

Keywords
Τυχαία Θέματα