Είχε γράψει κι άλλα (ακραία) στο Twitter η Βούλα Παπαχρήστου! Δείτε τα...

Η δημόσια «συγγνώμη» της Βούλας Παπαχρήστου για το ρατσιστικό σχόλιο-ανέκδοτο που ανήρτησε στο Twitter δεν στάθηκε ικανή να πείσει την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να μην την αποκλείσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Όπως όμως αποδεικνύουν κάποιες φωτογραφίες και σχόλια που η ίδια είχε ανεβάσει
στον προσωπικό της λογαριασμό, πολύ πρόσφατα μάλιστα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν έχει κάποιες ακραίες πεποιθήσεις, τις οποίες μάλιστα δεν διστάζει να μοιραστεί με τους «followers» της...

Την επομένη λοιπόν του μοιραίου, όπως αποδείχθηκε, tweet για τους Αφρικανούς και τα κουνούπια, η Βούλα Παπαχρήστου έγραψε στο Twitter, δίχως διάθεση απολογίας: «Έτσι είμαι εγώ.ΓΕΛΑΩ! Δέν είμαι CD ΝΑ ΚΟΛΛΑΩ!!! ΚΙ αν κάνω λάθη ,ΔΕΝ ΚΑΝΩ..REPLAY! Συνεχίζω μπροστά ,ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ PLAY!!! :-)».
Λίγες ημέρες νωρίτερα -στις 18 Ιουλίου- η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε αναρτήσει μια επίμαχη φωτογραφία με ένα όπλο (!), το οποίο είχε πάνω του χαραγμένη τη φράση «Μολών λαβέ».

Ενώ, στις 22 Ιουλίου, είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο με αερομαχία ανάμεσα σε Έλληνα και Τούρκο πιλότο και τον εύγλωττο τίτλο «Γ... α τον κωλότουρκο»!
http://www.protothema.gr/OlympicGames/article/?aid=213043
Keywords
Τυχαία Θέματα