Εφαγε άγριο κράξιμο ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής...

Δέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άρης Σπηλιωτόπουλος το περασμένο Σάββατο στο Μέγαρο Μουσικής σε εκδήλωση-συναυλία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Βαρέως Καρδιοπνευμονοπαθών Ασθενών το περασμένο Σάββατο.
Το πρώτο μέρος της συναυλίας θα τελείωνε με βράβευση της κυρίας Ιωάννας Λεβαντή, της γυναίκας που έκανε την πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς στην Ελλάδα πριν από 25 χρόνια, με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη
να καλείται να δώσει το βραβείο, και στην συνέχεια όπως περιγράφει η Καθημερινή, στην σκηνή ανέβηκε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Όταν ο υποψήφιος δήμαρχος ξεκίνησε να μιλά το κοινό εμφανίστηκε να δυσφορεί και τελικά ξέσπασε λέγοντάς του να τελειώνει.
Eγινε κυριολεκτικά έλα να δεις. «Τι θες εσύ εδώ, τι δουλειά έχεις εσύ εδώ, εμείς δεν σε φωνάξαμε, πάρε δρόμο». Μάλιστα κάποιοι εκ των παραβρισκόμενων αποχώρησαν εκφράζοντας έτσι την δυσαρέσκεια τους.
Τελικά ο Άρης Σπηλιωτόπουλος υπέκυψε στις αποδοκιμασίες και αποχώρησε από την σκηνή.
Από τους πιο ψύχραιμους τις βραδιάς, ο μαέστρος Μ. Οικονόμου που πήρε μικρόφωνο και είπε: «ας τα αφήσουμε όλα αυτά, η βραδιά είναι για έναν καλό σκοπό, ήρθαμε να απολαύσουμε την μουσική. Η μουσική είναι το μόσχευμα μας». Αμέσως μετά το πρόγραμμα περιελάμβανε Άριες, Βαλς και Πόλκες, και έργα βασισμένα σε χορευτικούς ρυθμούς της εποχής του Ευρωπαϊκού ρομαντισμού, με επίκεντρο την Βιεννέζικη μουσική του Strauss, αλλά και μουσικές των Tchaikovsky, Puccini, Verdi, Bizet και Chopin.)
Keywords
Τυχαία Θέματα