ΔΗΜ. ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ: «Το δικό μου ΟΧΙ στα ελληνικά κανάλια...»

Dimitris Filippidis Haxtelu Enk!
Η δική μου απάντηση: Το δικό μου ΟΧΙ!
Δουλεύω ως δημοσιογράφος και ανταποκριτής στις ΗΠΑ από το 2003-4 και από το 2007 έως σήμερα! Αυτή ειναι και η μονη πηγή εσόδων μου. Εχω συνεργαστεί με μεγαλα ΜΜΕ της Ελλαδος και Κυπρου και με ομογενειακά. Πλέον στα 42 μου μπορώ να πω ότι βλεπω την ζωή και την καριέρα διαφορετικά. Δεν υπήρξα ποτε killer για την είδηση γιατι πιστευω οτι
πρωτα ερχεται ο ανθρωπος και η πατριδα και μετα η δημοσιογραφια και η καριέρα.
Ζούμε σε εποχές οπου τα λογια ειναι λιγα που τολμάμε να πούμε δημοσίως και οι πράξεις ακόμα λιγότερες. Έχω καλύψει τις Προεδρικές του 2008, 2012, 2016 και τωρα το 2020. Τις τελευταίες μέρες βλεπετε μία ενταση και ενα παθος που εχω καθως νοιωθω την εσωτερικη ανάγκη να υψώσω ανάστημα και φωνη για το δικαιο, να καταδικασω τα εγκλήματα σε βαρος των συνανθρώπων μας στην Αρμενία και να φωνάξω οσο πιο δυνατα μπορώ για οσα συμβαινουν στο Αρτσάκχ!
Τα ιδια συναισθηματα με επνιγαν και οταν ξεπουλουσαν την Μακεδονία μας!
Πλέον δεν μπορω να κλεινω το στόμα μου, να προσποιούμαι οτι δεν βλέπω και δεν καταλαβαίνω, νοιωθω οργη τοσο για οσα συμβαινουν σε βαρος των αδελφων μας Αρμενίων αλλα νοιωθε και πικραμενος για την στάση των συναδελφων μου! Κυριως στην τηλεοραση που θα μπορουσαν να δειξουν την αληθεια, να ενημερωσουν τον κοσμο και να πιεσουν με τον τροπο που μπορουν τα ΜΜΕ να βοηθησουμε την Αρμενία! Τα κανάλια επέλεξαν να σιωπησουν ή να παρουσιάσουν ψεμματα και ανακριβειες! Οι δημοσιογραφοι ακολουθώντας εντολες των μηντιαρχών αλλα και επιχειρηματιων και Πρεσβειων σφράγισαν το στόμα τους και ως σιωπησαν εκκωφαντικα!
Τους θεωρώ συνενοχους. Ο λαος λεει κορακας κοράκου ματι δεν βγαζει! Εγω προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαστε ολοι κορακια! Δεν νιωθω κορακι τον Krikor Tsakitzian που σχεδον μονος σηκωνει το βαρος του αγωνα στα ΜΜΕ ενω υπαρχουν και καποιες ακομα εξαιρεσεις.
Προσωπικά δεν ειναι δυνατον να κοιμάμαι στην σκεψη παιδιων που δολοφονουνται, στην σκεψη ηλικιωμενων που χανουν παιδια και εγγονια και νοιωθουν τους βομβαρδισμους στα καταφυγια. Δεν μπορω να μενω ασυγκινητος! Φωναζαμε για αναγνωριση των Γενοκτονιων των αρχων του 20ου αιώνα και τώρα ζουμε την ολοκληρωση της Γενοκτονιας!
Νοιωθω αηδια να βλεπω να προωθουν τα καναλια μας το Τουρκικο λαιφσταιλ στα καναλια ειτε με ειδησεις ειτε με σειρες και παιχνιδια!
Βλεπω με αηδια να παρουσιαζουν καθε ανουσια και ηλιθια ειδηση και να μην προβαλουν τί γίνεται στην Αρμενία! Νοιωθω οργη που δεν εξηγουν στον κοσμο το αυτονοητο! Οτι το κακο θα ερθει στην πορτα μας! Λες και εχουν κινητρο να μας κρατησουν μακρια απο τα αδελφια μας τους Αρμενιους και να μας ευνουχίσουν για οταν ερθουν οι Τουρκοι και σε εμας!
Ποτε η καριερα μου δεν ηταν πανω από την ψυχη μου! Κανεις επιλογη. Τί εχεις αναγκη; Γεματη τσέπη και φώτα του στούντιο ή γεματη συνειδηση και φωτα του δικαίου;
Τί προτιμας; Να εισαι χρησιμος σε αφεντικά που θελουν να λες ψεμματα ή να εισαι παραδεγμα προς μιμηση για τα παιδια σου επειδη λες αληθειες;
Με εμαθαν να φοβαμαι οταν λεω ψεμματα! Δεν εμαθα να φοβαμαι οταν λεω αληθεια! Δεν εμαθα να κρυβομαι οταν κανω το καλό! Πονάω με οσα βλεπω με εθνομηδενιστες και απάτριδες συναδελφους ή με συναδελφους που ανεχονται και φιλοξενούν τετοιους ανθέλληνες.
Νοιωθω τυχερος που συνεργαζομαι επιλεκτικά πλεον με τον Hellas FM εδω και 11 χρόνια και με το Sigma TV της Κύπρου.
Οι μερες των εκλογων στην Αμερικη επηρεάζουν όλες τις εξελίξεις!και ειναι ημερες διαρκους ενημερωσης.
Με πλησίασαν, παροτι με εβαλαν στονπεριθωριο λογω της ενασχολησης μου με την Μακεδονια, σημαντικά καναλια της Ελλαδος για να συμμετεχω στις εκπομπες και τα δελτια για τις Αμερικανικες εκλογες!
Αποφάσισα να επιλέξω τον δρομο τον λιγοτερο ταξιδεμενο! Ποναω για την Αρμενία και με πονάει η σιωπη! Ο καθενας μας οφειλει να πρατει κατι που ισως στειλει μηνυμα!
Επιλεγω λοιπον συνειδητά να πω ΟΧΙ σε οποιαδηποτε συνεργασια μου με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τηλεοπτικο κανάλι στην Ελλαδα ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!
Ειναι ο δικός μου τρόπος να πω ότι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι! Είναι ο δικός μου τροπος να πω οτι περα απο φωτα, καμερες και μικρόφωνΑ υπαρχει και αξιοπρεπειΑ! Τις καμερες, τα φώτα και τα μικρόφωνα θα τα χρησιμοποιησω ΜΟΝΟ για να στειλω βροντερό μηνυμα πως δεν ειμαστε τυφλοι, για να μιλησω για την ΕΛΛΑΔΑ μας και τα εθνικά θέματα, θα τα χρησιμοποιησω για να φωναξω ΔΥΝΑΤΑ πως αναγνωριζουμε και βλεπουμε τον ηρωικό αγώνα των αδελφων Αρμενίων!
Θα κανουμε ενημερωσεις για τις εκλογες και για ολα μεσω του Hellas FM και του Sigma TV στην Κυπρο και μεσω facebook! Τα καναλια δεν με εχουν αναγκη, μπορούν να λένε τα δικα τους χωρίς εμενα! Και εγώ δεν έχω αναγκη τα καναλια, μπορω να λεω την αλήθεια με τον δικο μου τρόπο!
Ζητω η Ελλαδα, ζήτω η Αρμενία, ζητω η αλήθεια! Haxtelu Enk
Keywords
Τυχαία Θέματα