Διαδοχικές εκρήξεις σε αποθήκες πυρομαχικών στα Κατεχόμενα - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Διαδοχικές εκρήξεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα γύρω στις 2:00 σε αποθήκες πυρομαχικών σε στρατιωτική ζώνη στον Άγιο Επίκτητο, στην Κερύνεια.

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι οι εκρήξεις σημειώθηκαν σε αποθήκη πυρομαχικών κοντά στη συμβολή Ακαπούλκο έπειτα από φωτιά που ξέσπασε.

Όπως σημειώνει όλα τα μέτρα ασφαλείας και οι τροχαίες διευθετήσεις έχουν ληφθεί και έκλεισαν δρόμοι. Επίσης κάλεσε το κοινό να μην μεταβαίνει στην περιοχή και αν δουν οτιδήποτε που μοιάζει με εκρηκτική ύλη να μην το αγγίξουν και να ενημερώσουν τις αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τουρκοκυπριακά

ΜΜΕ, επί τόπου έσπευσαν ο Μουσταφά Ακιντζί και ο Κουντρέτ Οζερσάι. Όπως δήλωσε ο κ. Ακιντζί, οι εκρήξεις άρχισαν γύρω στις 2 το πρωί απέναντι από το ξενοδοχείο «Ακαπούλκο».

O λεγόμενος υπουργός Εξωτερικών των Τουρκοκυπρίων, ο Κουντρέτ Εζερσάι, ανέφερε μέσω Facebook ότι η περιοχή έχει αποκλειστεί, καθώς οι εκρήξεις συνεχίζονται στη στρατιωτική ζώνη αυτή, η οποία βρίσκεται σε περιοχή ανατολικά της Κερύνειας, ιστορικού λιμανιού στις βόρειες ακτές της Κύπρου, στα κατεχόμενα, που προσελκύει τουρίστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα