Δείτε βίντεο με απίστευτο διάλογο της Ρ. Μακρή με τον Ι. Σαββίδη. Ποιους κάρφωσε η Ραχήλ και πώς την φλέρταρε ο Ιβάν...

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή βρισκόταν στην αίθουσα όπου ο ομογενής επιχειρηματίας μιλούσε για το μέλλον του ΠΑΟΚ
"Λίαρ Τζετ διαθέτετε κύριε Σαββίδη;" τον ρώτησε. Προς στιγμήν, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν κατάλαβε την ερώτηση ("γιατί με ρωτάτε;" ρώτησε αιφνιδιασμένος) για να δεχθεί άλλη μία. Η κ. Μακρή τον ρώτησε αμέσως αν έχει και κότερο!
"Έχω ένα κοστούμι κι είμαι ευτυχισμένος", απάντησε ο κ. Σαββίδης.
Τότε η βουλευτής συνέχισε :
«Αν είχατε Λήαρ Τζετ θα το διαθέτατε
στους προέδρους του ΤΑΙΠΕΔ να κάνουν τα ταξιδάκια αναψυχής τους και σε πρωθυπουργούς της χώρας να κάνουν βόλτες στο Αιγαίο, θα είχατε πολλές πιθανότητες κ. Σαββίδη να σας αναθέτουν έργα με απ’ ευθείας αναθέσεις ύψους 3 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ είστε τέταρτος θα σας έφερναν πρώτο στη λίστα. Επίσης θα μπορούσαν να σας διαγράφουν χρέη ή να σας αναθέτουν έργα όπως αεροδρόμια της χώρας και μάλιστα, με χρήματα από το ΕΣΠΑ».
Ο επιχειρηματίας απάντησε ότι "στο δικό μου αεροπλάνο μου θα ήθελα να πετούν μόνο όμορφες γυναίκες όπως εσείς" και συνέχισε:
«Σε ύψος 14 χιλιάδων χιλιομέτρων θα προτιμούσα να συζητώ όμορφα πράγματα κι όχι σε ποιον θα δώσω μίζα. Ωστόσο πρέπει να σας επισημάνω ότι και στη Ρωσία, όπου βγάζω τα χρήματα που επενδύω, δεν αξιοποιώ κρατικές δομές αλλά κάνω μόνο ιδιωτικές επενδύσεις. Γι’ αυτό το λόγο συμπεριφέρομαι σχετικά ανεξάρτητα. Δεν μου αρέσει να αντιγράφω ιδέες ή να κάνω έργα με το ελάχιστο κόστος για να βάλω λεφτά στην τσέπη. Θα λάβω πολύ σοβαρά υπ’ όψη μου τις παρατηρήσεις σας».
Keywords
Τυχαία Θέματα