Δ. Καμμένος: Η κυβέρνηση δεν άκουσε το μήνυμα του συλλαλητηρίου- Αν δεν τους άρεσε, ας πάμε σε δημοψήφισμα

13:13 5/2/2018 - Πηγή: Press-gr
"Εγώ πιστεύω ότι δεν θα φέρει ελληνική κυβέρνηση όνομα στη βουλή "Μακεδονία"... Εάν παρά ταύτα έρθει, δεν θα περάσει. Εγώ λέω ότι θα μείνουμε μέσα στη βουλή αλλά θα ψηφίσουμε "Όχι". Έτσι θέλω. Εκπροσωπώ τον εαυτό μου και τα όσα είπαμε στην κοινοβουλευτική ομάδα. Εγώ θα μείνω και θα πω "Όχι", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμμένος, στην πρωινή εκπομπή του Skai.
Μάλιστα,
σχετικά με τα όσα υποστήριξε η κυβέρνηση για το μέγεθος του συλλαλητηρίου, ο κ. Καμμένος τόνισε:
Η κυβέρνηση θα έπρεπε να ακούσει το μήνυμα. Το μήνυμα ήταν ένα. "Δεν θα παραδόσουμε τον όρο "Μακεδονία"". Το μήνυμα του συλλαλητηρίου δεν το "πιάνει" κανείς; Το 10 με 12% του εκλογικού σώματος είναι περίπου 500.000 ψηφοφόροι. Αυτό δηλαδή το απαξιώνω; Δεν μπορώ να μην το ακούσω. Αν δεν τους αρέσει, ας πάμε σε δημοψήφισμα. Δηλαδή, αν είναι να απαξιώνουμε τους πάντες και εμάς που πήγαμε στο συλλαλητήριο, τόσα παιδάκια...".
Ο Δημήτρης Καμμένος, δεν ξέχασε ούτε αυτή τη φορά να ... "στολίσει" τον κ. Παπαδημούλη με χαρακτηρισμούς που έχει χρησιμοποιήσει ξανά στο παρελθόν, όπως "πολιτικός χαφιές" και ζήτησε να κάνει δεύτερη αναφορά, αυτή τη φορά για το νέο συλλαλητήριο, όπως έκανε για το πρώτο, της Θεσσαλονίκης. "Περιμένω από τον κ. Παπαδημούλη ένα πράγμα. Επειδή μας είπε, αυτός ο πολιτικός χαφιές, ότι, ως όφειλε, έστειλε την ενημέρωση στους φίλους του, αναμένω την δεύτερη ενημέρωση. Την επίσημη. Να μας πει ποιοι ήτανε και να αντιπαραβάλουμε την πρώτη. Διότι αν δεν κάνει δεύτερη, αυτό είναι πολύ ύποπτο. Εξαιρετικά ύποπτο... Και να βρούμε και το φίδι μέσα στους ΑΝΕΛ. Έχουμε ένα φίδι μέσα στους ΑΝΕΛ. Όταν μπαίνει ένα φίδι μέσα στο σπίτι σου, ξέρεις τι το κάνεις..."
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:
Keywords
Τυχαία Θέματα