Χουάν Κάρλος: Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με την ερωμένη του ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας

Ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, που έφυγε από τη χώρα του στις αρχές Αυγούστου ενώ βαρύνεται με υποψίες περί δωροληψίας, βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ανακοίνωσε ο βασιλικός οίκος της Ισπανίας.
Ο πρώην μονάρχης, ηλικίας 82 ετών, «μετέβη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την 3η Αυγούστου και παραμένει εκεί», δήλωσε ένας εκπρόσωπος τύπου του βασιλικού οίκου, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες. Ο Χουάν Κάρλος είχε ανακοινώσει την 3η Αυγούστου ότι θα έφευγε
από τη χώρα του για να «διευκολύνει την άσκηση» των καθηκόντων του γιου του Φελίπε ΣΤ'.
Μαζί με την ερωμένη του ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail o Χουάν Κάρλος δεν είναι μόνος του στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Άμπου Ντάμπι. Ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας έχει για συντροφιά την επί 40 χρόνια ερωμένη του.
Μάλιστα το ισπανικό περιοδικό Lecturas αναφέρει σε άρθρο του: «Ο βασιλιάς δεν είναι μόνος. Η πιστή φίλη του τα τελευταία 40 χρόνια είναι μαζί του, το άτομο που συγχωρεί τα πάντα, δεν τον απογοητεύει ποτέ, τον συνοδεύει και τον παρηγορεί. Έχουν ζήσει μια υπέροχη ερωτική σχέση και αντιμετωπίζουν μαζί το μέλλον. Ο Χουάν Κάρλος, που ήταν τόσο θαρραλέος σε άλλες περιπτώσεις, πρέπει να κάνει μια δημόσια εμφάνιση μαζί της. Της το χρωστάει, όπως και σε εμάς».
Η συγγραφέας του άρθρου Pilar Eyre, η οποία είναι ειδική στα βασιλικά θέματα, αναφέρει επίσης ότι ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας έφυγε από τη χώρα με τα απολύτως απαραίτητα σε μόλις 2 βαλίτσες. Οι δύο τους διαμένουν σε μια προεδρική σουίτα η οποία κοστίζει 10.000 λίρες ανά διανυκτέρευση. Η συγγραφέας τονίζει μάλιστα πως ο Χουάν Κάρλος και η σύζυγός του, Σοφία, δεν έχουν κοιμηθεί στην ίδια κρεβατοκάμαρα από τότε που τον έπιασε με άλλη γυναίκα σε ένα κυνηγετικό ταξίδι το 1976.
Keywords
Τυχαία Θέματα