Χωρίς βουλευτική ασυλία εξαιτίας 4 δικαστικών υποθέσεων ο Ταμήλος...


Ενέκρινε σήμερα η Βουλή, την άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. Μιχάλη Ταμήλου.
Στο Σώμα της Βουλής, ήρθαν προς ψήφιση, 4 δικαστικές υποθέσεις με εμπλεκόμενο τον κ. Ταμήλο επί θητείας του ως Δημάρχου Τρικκαίων.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr οι 4 Δικογραφίες φορούν την υπόθεση με την λήξη της σύμβασης του Τεχνικού Ασφαλείας του Αμαξοστασίου του Δήμου Τρικκαίων και την μη έγκυρη ανανέωση της, μια μήνυση για ρύπανση στην Δημοτική
Κοινότητα του Δήμου Τρικκαίων, την υπόθεση που είχε αποκαλύψει το trikalanews.gr για την υπόθεση με το κτίριο δίπλα από το 6 Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων και οι οφειλές της ΔΕΚΑ προς το ΙΚΑ.
Ψήφισαν συνολικά 236 βουλευτές για τις 3 υποθέσεις, ψήφισαν υπέρ της ασυλίας 208 βουλευτές, κατά 26 και υπήρξαν και 2 «παρών», ενώ για την 4η υπόθεση, τα υπέρ της ασυλίας ήταν 205, τα κατά 24 τα «παρών» 2 και υπήρξαν και 5 «λευκά».
Μετά το τέλος της ψηφοφορίας ο κ. Ταμήλος δήλωσε στο trikalanews.gr «Οι υποθέσεις αυτές είναι τυπικές παραβάσεις του Δήμου Τρικκαίων και ζήτησα την άρση της βουλευτικής μου ασυλία γιατί θέλω να ξεμπλέκω με την Δικαιοσύνη και συνέχισε ο κ. Ταμήλος τονίζοντας ότι «Είναι όλα υπηρεσιακά θέματα και όχι προσωπικά».
trikalanews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα