Μπήκαν ληστές στο σπίτι και το θύμα προσποιήθηκε ότι κοιμόταν - Δείτε τι συνέβη

Ακολούθησε τις πρόσφατες οδηγίες της Αστυνομίας για περίπτωση διάρρηξης και σώθηκε. Ο λόγος για μια γυναίκα σε σπίτι στην περιοχή της Αγυιάς της Πάτρας η οποία όταν αντιλήφθηκε ότι στον χώρο είχαν εισβάλλει κλέφτες, έκανε πως κοιμάται για να μην την πειράξουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr όλα έγιναν μέρα μεσημέρι, λίγο πριν τις 15:00 της Κυριακής. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού ήταν στο κρεβάτι της όταν άκουσε περίεργους θορύβους. Ωστόσο όταν είδε δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους να τριγυρνούν μέσα στο σπίτι της, διατήρησε την ψυχραιμία της και προσποιήθηκε

ότι κοιμάται του καλού καιρού.

Οι δράστες δεν την ενόχλησαν και όταν ολοκλήρωσαν το έργο τους αποχώρησαν. Τότε η γυναίκα κάλεσε την Άμεση Δράση και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο. Τώρα βάσει της περιγραφής που τους έδωσε το θύμα αναζητούν τους διαρρήκτες.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό η Αστυνομία είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία καλούσε τους πολίτες που πέφτουν θύματα διάρρηξης στο σπίτι τους να κάνουν ότι κοιμούνται και να μην επιχειρήσουν να εμπλακούν με τους δράστες.

Πηγή: thebest.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα