ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η Γεννηματά "καρατόμησε" την Καϊλή απ' το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στα παρασκήνια της Χαριλάου Τρικούπη, αυτή τη φορά…. μέσω Βρυξελλών.

Αποκλειστικές πληροφορίες του Press-Gr που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, αναφέρουν ότι η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά αποφάσισε να καρατομήσει την ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή από το επόμενο ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος, ακόμα και στην περίπτωση που οι ευρωβουλευτές θα συνεχίσουν να εκλέγονται με σταυρό προτίμησης!
Όπως μαθαίνουμε,
την απόφαση αυτή της Φώφης Γεννηματά γνωρίζει ...από πρώτο χέρι η Εύα Καϊλή και καθώς λέει έχει μείνει άναυδη διότι είναι κάτι που ούτε καν είχε φανταστεί.

Είναι ήδη γνωστό στο μεταξύ ότι ο έτερος ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης ψάχνει περιφέρεια για να πολιτευτεί στις εθνικές εκλογές και…. δεν έχει βρει ακόμη. Και δεν έχει βρει ακόμη, αφού τα Νότια Προάστια της Αθήνας όπου σκεφτόταν να είναι, τα έχει ήδη «καπαρώσει» η ίδια η Φώφη.
Τι του μένει; Τα Βόρεια, όπου θα πρέπει να «φάει» τον Λοβέρδο, τα Δυτικά όπου παίζουν Καρχιμάκης-Χρυσοχοΐδης και, η Ά Αθήνας όπου πρέπει να γίνει «πατροκτόνος» και να στείλει στο σπίτι του τον Κώστα Σκανδαλίδη, έναν άνθρωπο ωστόσο που του έχει σταθεί στα δύσκολα. Εννοείται ότι και το Ηράκλειο είναι «απαγορευμένη ζώνη» για τον ίδιο λόγω «προστασίας» του Κεγκέρογλου!

Το ίδιο δίλημμα θα έχει και η Εύα Καϊλή η οποία θα πρέπει στη Θεσσαλονίκη να προσπεράσει τον Χάρη Καστανίδη, πράμα δύσκολο πια, αφού όπως όλα δείχνουν ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα είναι πρώτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Βεβαίως, το σκληρό αυτό πόκερ της Φώφης Γεννηματά, αρχίζει να έχει τις παρενέργειές του, αφού λέγεται ότι απειλείται ....διάσπαση ενόψει ευρωεκλογών με «αντάρτικο» σχήμα. Όπως είναι σήμερα το ΚΙΝΑΛ μπορεί να ελπίζει βάσιμα στην εκλογή δύο ευρωβουλευτών τον επόμενο Μάιο, με εκλογικό μέτρο 4,76%. Ήδη στα επιτελεία των δύο νυν ευρωβουλευτών επικρατεί έντονος σκεπτικισμός και πολύ γρήγορα ετοιμάζεται ανοιχτή αντίδρασή τους.

Σημειώνεται ότι λίγες μέρες νωρίτερα «κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Νίκου Παπανδρέου ύστερα από συνάντησή του με την κ. Γεννηματά.
Keywords
Τυχαία Θέματα