Αποχώρηση - σοκ από τις "Μέλισσες"


Την αποχώρησή του από το μουσικό συγκρότημα "Μέλισσες", ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα, ένα από τα μέλη του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο λόγος για τον Παντελή Κυραμαργιό, ο οποίος έχει γράψει πολλές από τις επιτυχίες του συγκροτήματος.
"Οι περισσότεροι φίλοι εδώ μέσα μου στείλατε αίτημα φιλίας λόγω της συμμετοχής μου στις μέλισσες. Νομίζω λοιπόν ότι οφείλω να σας γνωστοποιήσω την αποχώρηση μου (για καθαρά προσωπικούς λόγους)
από το αγαπημένο μου συγκρότημα. Τα παιδιά είναι ορειβάτες και έχουν νέες κορφές να κατακτήσουν αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να ακολουθήσω", έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του γκρουπ για τη στήριξή τους.
"Κρατάω λοιπόν μία μέλισσα στο μπράτσο μου, τους καλύτερους φίλους του κόσμου και εννιά χρόνια γεμάτα υπέροχες αναμνήσεις. Μετά τις εμφανίσεις στο Λονδίνο , με τις οποίες θα φτάσουμε τα 800 live, κλείνει για μένα ένας μεγάλος και σπουδαίος κύκλος. Το πόσο αγαπώ και ευγνωμονώ όσους στάθηκαν πλάι μας ως τώρα είναι περιττό να το γράψω. Πάντα με αγάπη! Πάντα μέλισσα..", ανέφερε.
Ο Παντελής Κυραμαργιός είναι επίσης ιδρυτής της καλλιτεχνικής Κολεκτίβας «Πλέγμα», έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες, έχει γράψει δυο βιβλία, ενώ έχει σπουδάσει οδοντιατρική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Δείτε την ανάρτηση:
Keywords
Τυχαία Θέματα