Ανακοίνωση του τμήματος τζούντο του Ηρακλή: "Ακούστε βρομερά σκουλήκια εκεί στο Ωραιόκαστρο"


Άκρως επιθετική ανακοίνωση του τμήματος τζούντο του Ηρακλή για την απόφαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου του Ωραιοκάστρου, στο οποίο δεν θα είναι δεκτά προσφυγόπουλα.

Η ανακοίνωση:

«"Καλύτερα να μείνουν εδώ να τους σφάξη ο Κεμάλ, γιατί αν πάνε στην Αθήνα θα ανατρέψουν τα πάντα" Αριστείδης Στεργιάδης (ύπατος αρμοστής Σμύρνης), καλοκαίρι

1922."Απαίσιοι πραγματικώς είναι οι εδώ Ελληνες, εκτός ελαχίστων. Επικρατεί Βενιζελισμός ογκώδης. Θα ήξιζε πράγματι να παραδώσωμεν την Σμύρνην εις τον Κεμάλ διά να τους πετσοκόψη όλους αυτούς τους αχρείους"

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ

Θεσσαλονίκη 14-9-2016

Πέρασαν 94 χρόνια και οι απόγονοι των γουρουνιών ακόμα βρωμάνε

Είσαι εσύ Ελληνας γιατρός που έδωσες και τον όρκο του Ιπποκράτη ένα γουρούνι είσαι σαν τον Στεργιάδη. Ακούστε βρομερά σκουλήκια εκεί στο Ωραιόκαστρο που έχετε παιδιά και το παίζετε Ορθόδοξοι Χριστιανοί.

Δύο πράγματα δεν διαλέγει ένα παιδί όταν αρχίζει το ταξίδι της Ζωής του, να γεννηθεί με αναπηρία ή να ξεριζωθεί από την γειτονιά του να γίνει πρόσφυγας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται στο τέλος ότι «δεχόμαστε να διδάξουμε τα προσφυγόπουλα το άθλημά μας τιμώντας έτσι την μνήμη των προγόνων μας και τη μνήμη του Παύλου Φύσσα που τον δολοφόνησαν τα κόπρανα του Χίτλερ πριν 3 χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα