Αλέξη Τσίπρα Χρόνια Πολλά! Τα γενέθλιά σου αυτά θα σου μείνουν αξέχαστα...

Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά

Αλέξη γράφεις ιστορία καί μαζί σου όλοι οι Έλληνες!

Εσύ κι ο Βάρουφάκης έχετε γίνει στόχος όλων των διεφθαρμένων καί καταδιαπλεκόμενων ελληνικών καί ξένων συμφερόντων πού δεν μπορούν να καταπιούν μία αριστερή κυβέρνηση πού πάει να τούς καθήσει στο σκαμνί γιά παράνομες νομιμοποιήσεις εσόδων ,γιά φοροδιαφυγή,γιά πάσης φύσεως κακουργήματα πού το σύστημα είχε μάθει να καταλογίζει στον απλό πολίτη καί εκείνο να διαφεύγει μία ζωή!

Αγαπητοί αναγνώστες εγώ κρίνω αντικειμενικά καί είμαι γνώστης σοβαρών γεγονότων διαφθοράς,τα οποία εξ “άλλου έχω καταγγείλει
στην δικαιοσύνη!

Δεν μπορώ να γνωρίζω λεπτομέρειες της υπόθεσης «Βαρουφάκη», αλλά ας έρθουμε στα συγκαλά μας, γιατί όλοι αυτοί πού ευθύνονται γιά αυτά που ζούμε τώρα καί πού έπρεπε να είναι φυλακή ,πρέπει να τα πληρώσει Ο Τσίπρας καί ο Βαρουφάκης;

Ας έρθουμε Έλληνες στα συγκαλά μας, γιά να κατανοήσουμε τα βρώμικα πολιτικά παιχνίδια πού παίζονται αυτές τις ώρες στην χώρα μας !

Τα χρηματιστήρια,τα δομημένα ομόλογα,τα βατοπέδια,την μεγαλύτερη προδοσία του αιώνα μας του Γεωργίου Α.Παπανδρέου από το Καστελόριζο με την αρχή των μνημονίων ,το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ,τις λίστες Λαγκάρντ , Λίχτενστάιν καί δεν σημαζεύεται θα τα πληρώσει ο Βαρουφάκης καί ο Τσίπρας;

Πού ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος να μηνύσει όλους αυτούς πριν τον Βαρουφάκη;

Αγαπητέ αναγνώστη πρέπει να κατανοήσεις πλήρως την μεθόδευση όλων των διεφθαρμένων εντός και εκτός Ελλάδας προκειμένου να ανατραπεί ή αριστερή κυβέρνηση ,γιατί διαφορετικά γνωρίζουν ότι πολλοί θα δούν τα σίδερα της φυλακής.

Όλες οι κυβερνήσεις ανά την υφήλιο έχουν ένα και δύο καί τρία εναλλακτικά σχέδια για την διακυβέρνηση της χώρας τους.Απλά φροντίζουν να μήν έρχονται στο φώς.

Εδώ έχουμε την πολιτική απειρία Βαρουφάκη.

Αλλά όχι και εσχάτη προδοσία ο Βαρουφάκης Έλληνες καί ο Γιώργος Α.Παπανδρέου,ο Σαμαράς καί ο Βενιζέλος αθώοι!

Ξεκινείστε τα ειδικά δικαστήρια σε όλους ,γιά να μάθει ο Ελληνικός λαός πώς έφθασε καί από ποιούς στο σήμερα πού θέλουν να φορτώσουν τον ποινικό κώδικα στα θύματα πού κατασκευάζουν τα ΜΜΕ καί τα κατευθυνόμενα συμφέροντα.

Αλέξη όλη σου η ζωή χαρακτηρίζεται από αγώνες στην πολιτική.Είσαι το παιδί της μεταπολίτευσης πού με μία ραγδαία άνοδο ανέλαβες την πρωθυπουργία της χώρας.

Ο λαός της Ελλάδας σου έδωσε τέτοια αναγνώριση καί δύναμη όση σε κανέναν άλλο πολιτικό.

Όλοι όσοι σε υποστηρίξαμε καί ψηφίσαμε γνωρίζαμε την πολιτική απειρία όχι μόνον την δική σου,αλλά καί όλων όσων απαρτίζουν την σημερινή κυβέρνηση.

Ωστόσο έχοντας βρεθεί όλοι οι Έλληνες σε αδιέξοδο,έχοντας ζήσει τις προδοσίες,την διαφθορά καί την διαπλοκή των προηγούμενων,τρέξαμε δυνατά καί με φόρα επάνω σου Αλέξη, ψάχνοντας το φώς στο τούνελ.

Όπως έχει πεί ο Αριστοτέλης »ο καθένας μπορεί να θυμώσει,είναι εύκολο.Αλλά να θυμώσεις με τον σωστό άνθρωπο, στο σωστό βαθμό,γιά τον σωστό λόγο, την σωστή στιγμή καί με τον σωστό τρόπο,αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο»!
Φαίνεται όμως ότι οι Έλληνες θυμώσαμε την σωστή στιγμή καί με τον σωστό τρόπο καί ορμητικά σας ψηφίσαμε!

Εγώ έχοντας την πολιτική εμπειρία έβλεπα την ανατροπή που ερχόταν!

Όμως μετράω αρκετά πολιτικά λάθη λόγω της απειρίας καί της ατολμίας σας Αλέξη.

Εκτός από το στόχαστρο των διεφθαρμένων καί διαπλεκόμενων Αλέξη με αυτή την ταπεινωτική συμφωνία ,έχεις βρεθεί καί στο «κάδρο»των ελλήνων ακόμα καί σε αυτών πού προσπαθούν να το δικαιολογήσουν.

Βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση γιατί αναγκάστηκες σε υποταγή.

Βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση γιατί αντιμετωπίζεις καί εσωκομματικές απώλειες.

Εγώ εκτιμώντας τα όλα αυτά ,έχω να πώ ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τούς διαφωνούντες στο κόμμα σου σύντομα.

Ίσως να πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο πολιτικό ελιγμό ,χωρίς να υπάρξουν διαγραφές, αφού δεν σου αρέσουν οι ρήξεις.
Ο Αμερικανός ιστορικός καί φιλόσοφος ,Will Durant έχει πεί το εξής σοφό:» Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μία ενωμένη μειοψηφία πού ενεργεί εναντίον μίας διαιρεμένης πλειοψηφίας»!
Η Ελλάδα αγαπητέ Αλέξη χρειάζεται την ενωμένη πλειοψηφία πού ψήφισε!

Εγώ θα περιμένω από εσένα, κάποια καθοριστική πρόταση στούς δανειστές,γιατί πρέπει να κερδίσεις Αλέξη το χαμένο έδαφος της αξιοπιστίας σου.

Καί σε εκλογές να μας οδηγήσεις πού είναι αναπόφευκτο,η θέση σου δεν κλονίζεται,αντίθετα θα εδραιωθείς περισσότερο.
Έχεις ένα δυνατό χαρτί στο χέρι σου,την πάταξη της διαφθοράς καί της διαπλοκής πού το πάτε μιά χαρά προς το παρόν.
Οι Έλληνες Αλέξη περιμένουν από εσένα να τιμωρήσεις,μην το ξεχάσεις ποτέ!
Οι πολιτικές εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.
Εν όψει λοιπόν των σημερινών σου γενεθλίων,κλείνοντας τα 41 σου χρόνια,σου εύχομαι «Χρόνια Πολλά» ,καλή δύναμη καί χάρισε στούς Έλληνες εσύ ένα δώρο Αλέξη,την ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης,γιά να εξιλεωθείς γιά τα μέτρα πού υπέγραψες καί να να δοξαστείς!!

Είμαι σίγουρη ότι είσαι τόσο έξυπνος ώστε να μαθαίνεις από τα λάθη των άλλων,αλλά καί από τα δικά σου!
Keywords
Τυχαία Θέματα