WHO'S GOT THE GROOVE!


Το Athens Big Bang Festival έχει την τιμή και χαρά να παρουσιάζει και να υποστηρίζει το WHO'S GOT THE GROOVE, τον πρώτο μεγάλο διεθνή διαγωνισμό χορού Street Style στην Ελλάδα!

Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 στον Κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ, θα είμαστε εκεί για να καλωσορίσουμε τη νέα
δημιουργική χρονιά και να εγκαινιάσουμε τη νέα σειρά δράσεων που πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί!

Info: http://whosgotthegroove.com/spip.php?lang=el

Πότε: 13/09/2014

Που: Κινηματογράφος ΤΡΙΑΝΟΝ / Κορδιγκτώνος 21 και Πατησίων 101 (Σταθμός Βικτώρια)

Για τον διαγωνισμό:
Ο διαγωνισμός WHO'S GOT THE GROOVE έχει σκοπό να αποτελέσει έμπνευση και κίνητρο για όλους μας, καθώς σκοπεύουμε και θέλουμε να ενωθούμε και να στηρίξουμε την άνοδο του επιπέδου της Ελληνικής χορευτικής σκηνής.

Καλεσμένοι είναι όλοι όσοι θέλουν να γιορτάσουν, να εκφράσουν και να μοιραστούν μαζί μας και μέσα από τον χορό τους συναισθήματα και εμπειρίες καθώς και επίσης όλοι αυτοί που θέλουν να είναι παρόντες σε κάτι τόσο ιδιαίτερο και όμορφο.
Οι κατηγορίες στις οποίες καλούνται να διαγωνιστούν οι χορευτές είναι 1VS1 σε: DANCEHALL, HIPHOP, HOUSE, BREAKING, TOPROCKING και POPPING. .
Εκτός από τον διαγωνισμό θα πραγματοποιηθούν και σεμινάρια μιας εβδομάδας από 5 ξένους top παγκοσμίως χορευτές-δασκάλους σε Dancehall, House και Hip-hop καθώς και από τρείς καλύτερους Βboys της Ελλάδας στοBreaking.
Οι καλεσμένοι κριτές από Γαλλία είναι οι: CamronOne-Shot(Dancehall), Mamson (House), Niako (Hip-hop), LilGbb (Dancehall), Blaakow (Dancehall), Asiz (Popping) και από Ελλάδα Bboy Joker, Bboy Just B-Gun, Bboy Dim Real.
Υπεύθυνοι για την διοργάνωση αυτού του μοναδικού event είναι: η Σάρα Γκάνεμ, η Ευγενία Τεμουρτζίδη και ο Ερωτόκριτος Πανταζής.

http://vimeo.com/91869733https://www.facebook.com/whosgotthegroove?notif_t=friend_confirmed
https://www.facebook.com/AthensBigBangFestival?ref=bookmarks
Keywords
Τυχαία Θέματα