NOVARTIS! Επαφή με Τσίπρα (μέσω Δελλατόλα!) έψαχνε ο Φρουζής...

Αναφορά σε ραντεβού του Κωνσταντίνου Φρουζή με τον Αλέξη Τσίπρα περιέχεται στο CD με τα πρόσθετα στοιχεία που έστειλε η ανακρίτρια στην Προανακριτική Επιτροπή για τη Novartis.
Τα αρχεία δεν έχουν σήμανση οπότε εικάζει κανένας ότι πρόκειται για σελίδες από τα σημειωματάρια είτε του πρώην αντιπροέδρου της Novartis Hellas
είτε της γραμματέως του. Η συγκεκριμένη καταγραφή η οποία πιθανόν να έγινε τον Δεκέμβριο του 2013 είναι η ακόλουθη «ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΣΟΥΡΑΝΗ/ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ».

Δεν είναι γνωστό αν ο νυν Πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε και αν έγινε αυτή η συνάντηση. Ούτε η καταγραφή αυτή είναι από μόνη της ενοχοποιητική, μπορεί να μην σημαίνει τίποτα περισσότερο από το γεγονός ότι η Novartis έψαχνε να βρει επαφή με τον σημερινό Πρωθυπουργό. Ωστόσο με βάση όμοιες καταγραφές– τις οποίες ορισμένοι έσπευσαν να θεωρήσουν τεκμήρια ενοχής - στα ημερολόγια του Φρουζή η κυβέρνηση έριξε βαριά σκιά πάνω σε πολιτικούς αντιπάλους της.

Επιπλέον, από τα πρόσθετα στοιχεία φαίνεται ότι ο κύκλος των συνομιλητών του κ. Φρουζή δεν περιοριζόταν μόνο στο ΠαΣοΚ και στη ΝΔ, αλλά προσπάθησε να επεκταθεί και στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανάμεσα στα άλλα ονόματα που αναφέρονται στα προσωπικά του αρχεία περιλαμβάνονται και αυτά των Γιάννη Δραγασάκη, Γιάννη Μηλιού και ένα ακόμα: Ευκλείδης Τσάκαλος(θα πρόκειται είτε για καταπληκτική σύμπτωση είτε για τον μόνο Ευκλείδη που γνωρίζει όλη η Ελλάδα).

Κρουστάλλη Δήμητρα
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=951648
Keywords
Τυχαία Θέματα