5 ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΤΑΗΔΕΣ!Ξυλοκόπησαν 42χρονο μέχρι θανάτου στην Ραφήνα...


Την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» άφησε ο 42χρονος Δημήτρης Kόρδας έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από πέντε άτομα, τα ξημερώματα της Κυριακής, στο "Sante Rock Bar", το οποίο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 42χρονος βρισκόταν στο μπαρ με μία φίλη του. Κάποια στιγμή πήγε στην τουαλέτα του καταστήματος και τότε μία παρέα πέντε ατόμων την παρενόχλησαν. Όταν ο 42χρονος γύρισε στο τραπέζι του ενημερώθηκε από την φίλη του για την παρενόχληση και εκείνος τους ζήτησε τον λόγο.

Οι
πέντε Αλβανοί, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι γνωστοί νταήδες της περιοχής και έχουν πειράξει αρκετό κόσμο σηκώθηκαν από το τραπέζι, του επιτέθηκαν και τον έσυραν έξω από το κατάστημα. Με χρήση σιδερογροθιάς τον τραυμάτισαν σοβαρά στο κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα. Σύμφωνα με μια διαφορετική εκδοχή ο Δημήτρης καθόταν με την φίλη του στο μπαρ, όμως εκείνη αποχώρησε μισή ώρα πριν το αιματηρό επεισόδιο.
Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης ανέβηκε στην τουαλέτα. Εκεί ήρθε το σώμα του σε επαφή με έναν από την παρέα των Αλβανών. Αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες, όμως δεν δόθηκε συνέχεια. Όταν πλήρωσε και ετοιμάστηκε να φύγει ο Αλβανός του ζήτησε να βγουν έξω από το κατάστημα, όπως και έγινε. Εκεί, στο στενάκι του την είχαν στήσει τα άλλα τέσσερα άτομα, τα οποία και τον ξυλοφόρτωσαν.

Από την σφοδρότητα των χτυπημάτων προκλήθηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ακατάσχετη αιμορραγία. Ο 42χρονος μάλιστα ήταν σε τέτοια κατάσταση που δεν ανταποκρινόταν σε κανένα ερέθισμα. Μάλιστα, άνθρωποι που τον γνώριζαν ανέφεραν ότι από τα σημάδια που άφησαν τα χτυπήματα στο πρόσωπό του δεν κατάλαβαν εξαρχής ότι ήταν αυτός.

Το στενάκι όπου ξυλοκοπήθηκε ο 42χρονος

Για το περιστατικό στις 02:05 τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και στις 03:10 βρισκόταν ήδη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός». Εκεί, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε στην διασωλήνωσή του. Παρ' όλη όμως την προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή υπέκυψε στα τραύματά του. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ποιος ήταν ο Δημήτρης Κόρδας

Ο Δημήτρης Κόρδας που κατοικούσε στην παραλία του Μαραθώνα περιγράφεται ως ένα άτομο που δεν έδινε δικαιώματα και δεν έμπλεκε σε καυγάδες. Εργαζόταν ως οδηγός σε εταιρεία με θερμοκήπια και ταξίδευε μεταφέροντας φυτά σε όλη την Ελλάδα. Μέχρι πριν από δύο χρόνια είχε μία μακροχρόνια σχέση. Το ζευγάρι όμως χώρισε και αυτό το διάστημα έψαχνε να βρει σύντροφο για να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια.

Το συγκεκριμένο μπαρ ήταν το στέκι του. Δεν έκλειναν ραντεβού οι φίλοι για να συναντηθούν. Ήξεραν πάντα ότι κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα βρίσκονταν εκεί και θα απολάμβαναν το ποτό τους.

Το ίδιο έγινε και χθες. Όμως ορισμένοι λόγω της βροχής αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν. Έτσι, ο Δημήτρης δεν περιστοιχιζόταν από τους φίλους του. Τον πέτυχαν μόνο του και τον πήγαν σαν πρόβατο στη σφαγή.
Keywords
Τυχαία Θέματα