"Κρίμα, κρίμα! Κάηκαν από ατύχημα τα γραφεία της "Δημοκρατικής Χίου" * Ψηλά το κεφάλι και γρήγορα να κρεμαστεί και πάλι η εφημερίδα στο ...μανταλάκι"

"Ολοκληρωτική καταστροφή υπέστησαν τα γραφεία της Χιώτικης εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» στην οδό Πετροκοκκίνου 42, καθώς στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή εκδηλώθηκε πυρκαγιά από το χώρο της μικρής... κουζίνας η οποία επεκτάθηκε στα γραφεία της εφημερίδας.Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επενέβη ταχύτατα με 3 οχήματα και 8 άνδρες, περιορίζοντας τη φωτιά εντός του κτιρίου, του οποίου κατέρρευσε η ξύλινη στέγη, ενώ κάηκαν οι φτιαγμένοι από μπαγδατί τοίχοι των δωματίων.Σημαντικές ζημιές έχουν υποστεί υπολογιστές, εκτυπωτές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές των γραφείων της εφημερίδας, ενώ ευτυχώς!!!
δεν κάηκε το αρχείο.Επίσης πλημμύρισαν τα διαμερίσματα που υπάρχουν κάτω από την εφημερίδα.Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης της εφημερίδας η κυκλοφορίας της αναστέλλεται προσωρινά. Ο Οδυσσέας θέλει να ευχηθεί σ' όλους, να είναι πάνω από όλα καλά στην υγεία τους και με το μεράκι τους να κρεμάσουν και πάλι, τη "Δημοκρατική" στο ...μανταλάκι. Ο Χιώτικος λαός είναι σίγουρο ότι θα στηρίξει
Keywords
Τυχαία Θέματα