Αποκάλυψη - σοκ! Ένας από τους θεράποντες γιατρούς του Κακαουνάκη, κατηγορείται με μήνυση ότι πέρσι πέθανε ασθενής από ιατρικό λάθος!

18:36 5/1/2010 - Πηγή: Troktiko
ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ" ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕΑποκάλυψη - σοκ για την ιστορία με τον Νίκο Κακαουνάκη! Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους θεράποντες γιατρούς του Κακαουνάκη έχει καταγγελθεί και του έχει υποβληθεί μήνυση για ιατρικό λάθος που έκανε πέρσι σε ασθενή από την Φθιώτιδα ο οποίος και απεβίωσε!Η αποκάλυψη όμως είναι ότι πέθανε με τον ίδιο τρόπο αφού ένα ένα τα όργανα του σώματος άρχισαν να τίθενται εκτός!Οι συγγενείς του
ασθενή από την...Φθιώτιδα έχουν κάνει μήνυση στον γιατρό και το ερώτημα είναι πλέον ένα και μοναδικό. Γιατί ο "Ευαγγελισμός" δεν ενημέρωσε το υπουργείο υγείας που πρέπει να γνωρίζει όλες τις καταγγελίες(ότι και αν είναι αυτές) για το περιστατικό;Έγινε ΕΔΕ;Μήπως ο γιατρός ήθελε να ...ξεπλύνει την μήνυση με την επέμβαση του Κακαουνάκη λέγοντας αργότερα ότι παρά την καταγγελία τον εμπιστεύθηκαν επώνυμοι; Μήπως ήθελε την εύνοια του Κακαουνάκη;Την ιστορία έβγαλε πριν λίγο το "ΘΕΜΑ 98,9"
Keywords
Τυχαία Θέματα