Ζαμπίδης–Φουσέκη: Απαντούν πρώτη φορά στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Τόνια Φουσέκη έδωσαν κοινή συνέντευξη και μιλούν πρώτη φορά για τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι!

Εκείνος έχει κατακτήσει όλα τα ρεκόρ και έχει βγάλει νοκ άουτ πολλούς αντιπάλους του. Εκείνη ξεκίνησε ως μοντέλο και σήμερα βρίσκεται πίσω από τη διοργάνωση του AXDW και είναι μάνατζερ του Μιχάλη Ζαμπίδη!
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης λέει για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι μαζί: "Με ενοχλούν τα δημοσιεύματα και τα τηλεοπτικά αφιερώματα που μας

παρουσιάζουν ζευγάρι. Με πειράζει ότι κάποιοι θέλουν να δώσουν, σώνει και καλά στη μεταξύ μας σχέση μια τέτοια διάσταση, αλλοιώνοντας την πραγματικότητα. Δεν έχουμε δώσει δικαιώματα, άσε που είναι άκομψο για τους συντρόφους μας".
Και τονίζει: "Πολλές φορές λέω ότι χαίρομαι που με την μάνατζερ μου είμαστε από την ίδια μεριά, επιτυγχάνοντας δυνατά χτυπήματα στους αντιπάλους. Η Τόνια είναι σκληρή διαπραγματεύτρια και λυπάμαι όσους έχουν την ατυχία να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων απέναντί της". Όσο δε για την Τόνια λέει στο Thema People πως η σχέση τους είναι αυστηρά επαγγελματική.

Keywords
Τυχαία Θέματα