Το ξέσπασμα του Κωστέτσου για χάρη του Ρέμου: «Έλεος με αυτήν την σοβαροφάνεια στην Ελλάδα και τα πίσω καρφώματα από ζήλεια»

Ο Βασίλειος Κωστέτσος δεν άντεξε και ξέσπασε μέσω των social media για χάρη του Αντώνη Ρέμου.

Μετά την περιπέτεια που είχε ο τραγουδιστής όταν παραλίγο να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα επειδή στην εκδήλωση όπου βρέθηκε να τραγουδά έγιναν καταγγελίες από γείτονες για ηχορύπανση, ο σχεδιαστής ρούχων θέλησε να εκφράσει τη δική του άποψη επί του θέματος, στηρίζοντας 100% την επιλογή του Αντώνη να αντιδράσει όπως ακριβώς αντέδρασε κατά την παρέμβαση της αστυνομίας στη βραδιά εγκαινίων του νέου ξενοδοχείου στη Χαλκιδική.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλειος Κωστέτσος έγραψε μεταξύ άλλων στα social media: «Με τον "Αντώνη Ρέμο" δεν είμαι "κολλητός"...[τον "εκτιμώ" σαν Τραγουδιστή και σαν "Επαγγελματία" στην δουλειά του!..]για να πει κάποιος ότι τον "υπερασπίζω"!!!!! αλλά θεωρώ ότι προχθές το βράδυ στα Θεαματικά και Εντυπωσιακότατα Απόλυτα Επιτυχημένα!... Μικρή Ολυμπιάδα θα έλεγα... Εγκαίνια του Ξενοδοχείου Pome... στην Χαλκιδική ήταν Άδικο Όλο Αυτό Που Έγινε με την Αστυνομία! Και Εγώ Στην Θέση του το ίδιο θα έκανα..! Έπραξε Άψογα! ο Αντώνης Ρέμος! Οι ιθύνοντες του Ξενοδοχείου είχαν Κάνει Οτι Καλύτερο Για Τις Εποχές μας! Με Σημαντικότατους Έλληνες και Ρώσους Καλεσμένους! Ο Τουρισμός Είναι "Σημαντικότατος" Στην Εποχή Της Κρίσης Για Την Ελλάδα Μας! Το Θεωρώ Άδικο Γιατί Ήταν Και Νωρίς 12 12:30..κάπου εκεί..είχε το Κρύο της Αρκούδας με Τρομερή Υγρασία...Για Να Ενοχληθούν κάποιοι Γείτονες..Και Ερημιά έξω λόγω Εποχής ακόμα.. Ευτυχώς δεν έβρεξε γιατί οι Άνθρωποι Ξόδεψαν Πολλά Λεφτά για να προωθήσουν τον Τουρισμό μας με Τους Ρώσους Τουρίστες!..Και Ο Αντώνης Ρέμος Προσπαθούσε να ζεσταίνει τον κόσμο..όσο μπορούσε με τα με Τα ΥΠΕΡΟΧΑ τραγούδια του"..Σαφώς Και "Δεν Φταίει Η Αστυνομία! "την Δουλειά τους κάνανε οι Άνθρωποι Άδικα Εκτιθήκανε!! Αφού.. Κάποιοι "Καλοί Άνθρωποι"..."Θα Τους Τρέλανε" στις Κλήσεις...!!!!!!Για Ηχορύπανση και Καλά...!!!!Έλεος!!!! Λοιπόν με αυτήν την Σοβαροφάνεια στην Ελλάδα...Και Τα Πίσω καρφώματα! Από Ζήλεια!..Και Τον Τουρισμό να Τον "Καταστρέψουμε"! Αμάν Αυτοί "Οι Γείτονες μας!»

Keywords
Τυχαία Θέματα