Το απίστευτο σχόλιο του Happy Day για τον Σεφερλή: «Ο Λιάγκας στην Τήνο θα έχει κάνει πάρτι»

Ο Μάρκος Σεφερλής μέσα από την εκπομπή του Θανάση Πάτρα ανακοίνωσε ότι είναι σε συζητήσεις με το Μεγάλο Κανάλι για το Πρωινό Mou!


To εν λόγω τηλεοπτικό γεγονός σχολίασε η παρέα του Happy Day.

«Όπως και να έχει ο Μάρκος είναι ένα μεγάλο ταλέντο και αυτό που κάνει κάθε χρόνια να γεμίζει το Δελφινάριο μόνος του δεν μπορούν να το πετύχουν πολλοί. Εμείς αυτό που κρίνουμε είναι ότι ένα πρόσωπο που κάποιοι το θεωρούσαν

ως δεύτερη επιλογή για πάρα πολλά χρόνια και το εξέφραζε με πικρία στις συνεντεύξεις του ο Μάρκος κι έλεγε τα μεγάλα κανάλια δε μου προτείνουν πράγματα, ξαφνικά από το MEGA που κάποτε όλοι το θεωρούσαμε ως πιο comme il faux, το πιο ιδιαίτερο το πιο μεγάλο, λέει κανονικά «Μάρκο, πάρ' το και κάνε το ό,τι θες, διάλεξε τα πρόσωπά σου, βρε το κόνσεπτ σου, καταρχήν δεν είδατε ότι είπε πως θα κάνει κάτι διαφορετικό;» είπε η Σταματίνα.

«Ο Μάρκος Σεφερλής, αυτά που είπε για το πρωινό, ο Λιάγκας τώρα στην Τήνο θα έχει κάνει πάρτι! Απήχηση έχει στον κόσμο, γνώσεις τηλεόρασης έχει, που του είπαν πάρ' το και καν' το ό,τι θέλεις στο πρωινό; Επίσης δέκα το πρωί θα πήγαινες εσύ στο Δελφινάριο να δεις επιθεώρηση; Πολύ φοβάμαι ότι ο καθένας στο είδος του και αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά ο Μάρκος είναι επιθεώρηση και άμα κάνει επιθεωρησιακό το πρωινάδικο θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος» δήλωσε ο Δημήτρης Παπανώτας και λίγο αργότερα ανέφερε: «Εγώ συνεργάστηκα επτά χρόνια με τη Μενεγάκη και δεν έγινα Μενεγάκη και ο Μάρκος επειδή ήρθε δύο φορές καλεσμένος... Πλάκα κάνεις;».

{youtube}K-YZy5VaMVA{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα