Στο εμπορικό κέντρο «RIVER WEST», η κάθε ημέρα του Νοεμβρίου είναι γιορτή για το παιδί!

Το παιδί σου αποκτά το δικό του στυλ και άποψη στο «RIVER WEST»!

Στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST, το Νοέμβριο, η ανανέωση και η ψυχαγωγία φτάνει στα «άκρα»! Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ξεχωριστό στυλ με ένα μοντέρνο κούρεμα, να παρακολουθήσουν παιδαγωγικές παραστάσεις και

να δημιουργήσουν, ενώ οι γονείς κάνουν ευχάριστα και εύκολα τις αγορές τους από όλα τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου.

Από τις 9 έως τις 17 Νοεμβρίου κάθε μικρός φίλος του RIVER WEST, από 6 έως 12 χρονών θα μπορεί να αποκτήσει ένα μοντέρνο κούρεμα από τα κομμωτήρια ΤΕΟ HAIRDESIGN. Το μόνο που χρειάζεται για τη συμμετοχή είναι η επίδειξη ημερήσιων αποδείξεων αγορών συνολικής αξίας 30€ και άνω.

Επιπλέον όλα τα παιδιά μπορούν εντελώς δωρεάν να παρακολουθήσουν ξεχωριστές παραστάσεις παιδικού θεάτρου και θεάτρου μαριονέτας.

Την Παρασκευή (16 και 23 Νοεμβρίου), το «Παρδαλό Κασκόλ» έρχεται στο RIVER WEST. Μια αφηγηματική παράσταση με ζωντανή μουσική, τραγούδια και την ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

Το Σάββατο (10,17 και 24 Νοεμβρίου) οι Ελληνικές Μαριονέτες σε 5 εναλλασσόμενα έργα, το καθένα με τον δικό του εκπαιδευτικό χαρακτήρα θα διασκεδάσουν τα παιδιά και θα τους προφέρουν μοναδικές στιγμές με το μεγαλύτερο θέατρο «Μαριονέτας» στην Ελλάδα.

Και πάντα στο RIVER WEST οι μικροί φίλοι εμπνέονται και δημιουργούν. Γι αυτό το λόγο από τις 9 έως τις 24 Νοεμβρίου παρέα με την Πολύχρωμη Σπείρα αφήνουμε ελεύθερη τη φαντασία των παιδιών για να δημιουργήσουν τη δική τους τάση στην μόδα μέσα από σχέδια, κατασκευές και συνθέσεις που σίγουρα θα μας εκπλήξουν.

RIVERWEST: Εδώ, η ζωή παίρνει χρώμα!

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), τηλ.801 22 25 050,

www.riverwest.gr / www.facebook.com/RiverWestOfficial

Keywords
Τυχαία Θέματα