Σταυροπούλου- Χατζηπαναγιώτης: Είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν στιγμές γέλιου

Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης συναντιούνται στο θεατρικό σανίδι και είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν στιγμές γέλιου.

Μαζί τους θα είναι οι: Κώστας Αποστολάκης, Σοφία Μουτίδου, Πάνος Βλάχος, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και η Μίνα Αδαμάκη, Κωνσταντίνος Κακούρης, Γιώργος Κοψιδάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μάρκος Μπούγιας και ο Θωμάς Παλιούρας. Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της παράστασης «Ψύλλοι στ’ αφτιά μας» στο θέατρο

«Αλίκη». Οι συντελεστές της παράστασης μίλησαν για τις πρόβες , την χημεία τους, το έργο και τον έρωτα που είναι ένα από τα βασικά στοιχεία. «Το γέλιο αναζωογονεί. Αποκαλύπτει. Ανακουφίζει. Έχει δύναμη. Είναι ανατρεπτικό! Εμείς το ξέρουμε καλά. Έχουμε τον Αριστοφάνη μας! Ο παραλογισμός της ζωής, η τρέλα της καθημερινότητας , η έπαρση του πλούτου, οι σοβαροφανείς βλάκες , τα θύματα της μόδας , οι επιδειξιομανείς ερωτύλοι και φυσικά ο λατρεμένος εαυτός μας, είναι θέματα που ο Φεντό, αυτός ο μάστορας της κωμωδίας δεν τα αφήνει στο απυρόβλητο», δήλωσε ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας και τόνισε ότι η απόδοση του Θοδωρή Πετρόπουλου ήταν πολύ σημαντική . Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησαν για την συνεργασία τους, αλλά και το έργο. Οι ηθοποιοί αποκάλυψαν ότι όλοι μεταξύ τους έχουν χημεία και πως στις πρόβες ρίχνουν πολύ γέλιο και περιμένουν με αγωνία να ξεκινήσουν. Η πρεμιέρα της παράστασης είναι την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα