Σονγκιούλ Οντέν: Από τα «Ασημένια φεγγάρια» στις «Γυναίκες με απόγνωση»

Η Σονγικούλ Οντέν έγινε γνωστή μέσα από την σειρά «Ασημένια Φεγγάρια», ενώ ο ρόλος της στις «Γυναίκες σε απόγνωση» την έκανε ν' αποκτήσει περισσότερες θαυμάστριες.

Η ηθοποιός από την Τουρκία μίλησε στο 7μέρεςtv και εξήγησε με τι κριτήρια επιλέγει τον ρόλο της. «Πρώτα απ' όλα, ο χαρακτήρας πρέπει να είναι δυνατός, δυναμικός και να εντυπώνεται στη μνήμη των τηλεθεατών οφείλει να έχει βάθος και να εντυπωσιάζει το κοινό με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Κάθε φορά σκέπτομαι πώς θα δουλέψω και θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό απ' ό,τι

έχω κάνει στο παρελθόν. Για παράδειγμα, δέχτηκα να κάνω τη Γιασεμίν, γιατί η γυναίκα την οποία υποδύομαι στις «Γυναίκες σε απόγνωση» είναι τελείως διαφορετική από την Γκιουμούς στα «Ασημένια φεγγάρια». Και στην επόμενη δουλειά μου θα διαλέξω ένα ρόλο διαφορετικό από αυτόν που κάνω τώρα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να μην επαναλαμβάνομαι και να παρουσιάζω διαφορετικούς χαρακτήρες», εξήγησε η Σονγικούλ Οντέν και συνέχισε για το ποιος ρόλος της άρεσε περισσότερο μέχρι τώρα: «Θα δώσω μια κλασική απάντηση: όλοι οι ρόλοι είναι σημαντικοί για εμάς. Δουλεύουμε πάρα πολύ σε κάθε χαρακτήρα γίνονται σαν τα παιδιά μας, που είναι διαφορετικά το ένα από το άλλο, αλλά τα αγαπάμε όλα. Η Γκιουμούς, βέβαια, θα είναι πάντα σημαντική για μένα, αυτό είναι αλήθεια. Ήταν ο πρώτος μου ρόλος στην τηλεόραση και μου έδωσε τη ευκαιρία να γίνω γνωστή, μου άνοιξε πόρτες και με σύστησε στον αραβικό κόσμο και στις βαλκανικές χώρες. Μέσα από την επιτυχία που είχαν τα «Ασημένια φεγγάρια» μου δόθηκε η ευκαιρία να ταξιδέψω πολύ και ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, ένα πολύ όμορφο ξεκίνημα για μένα, που πάντα θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Αλλά αγαπώ πολύ και το ρόλο που έχω τώρα, γιατί η Γιασεμίν είναι μια πολύ ξεχωριστή γυναίκα»

Keywords
Τυχαία Θέματα