Σάκης Μπουλάς για την συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά: «Είναι καθήκον μας να βοηθάμε τα παιδιά»

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α, 21 αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και τις δυνάμεις τους για την συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά.

Την συναυλία διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».

Ο Σάκης Μπουλάς είναι ένας από τους καλλιτέχνες

που θ’ ανέβουν στην σκηνή του σταδίου για να συνεισφέρουν με τον δικό τους τρόπο στην προσπάθεια που γίνεται για να συγκεντρωθούν χρήματα για τα παιδιά.  «Είναι καθήκον μας και υποχρέωσή μας να βοηθάμε  άτομα που πραγματικά μας χρειάζονται και έχουν την ανάγκη μας. Και όταν αυτά τα άτομα ανήκουν σε μια τόσο ευαίσθητη τάξη όπως είναι παιδιά και με αναπηρία ή προβλήματα υγείας και είναι ανασφάλιστα νομίζω ότι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας», δήλωσε στο gossip-tv.gr και συνέχισε: « Θα παρακαλέσω και όλο τον κόσμο να έρθει σε αυτή την συναυλία και γενικά να στηρίζει αυτές τις εκδηλώσεις γιατί νομίζω ότι με αυτό τον τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα