Πλημμύρισε το σπίτι διάσημου ηθοποιού και τραγουδιστή λόγω του τυφώνα Sandy

Ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει ότι μπήκε στο διαμέρισμά του και είχε να αντιμετωπίσει ένα πλημμυρισμένο τοπίο, ακατάστατο και με πολλές καταστροφές.

Ο λόγος για τον Donnie Wahlberg ο οποίος σοκαρίστηκε στη θέα ενός διαμερίσματος με σαράντα εκατοστά νερό όπου μπορούσε να κολυμπήσει άνετα. Σοκαρισμένος, ο ηθοποιός και τραγουδιστής δεν ήξερε από πού να ξεκινήσει και τι να μαζέψει. Δείτε το βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Donnie Wahlberg σοκαρισμένο να προσπαθεί να περισώσει το βιος του.

 

Normal 0 false false
false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει ότι μπήκε στο διαμέρισμά του και είχε να αντιμετωπίσει ένα πλημμυρισμένο τοπίο, ακατάστατο και με πολλές καταστροφές. Ο λόγος για τον Donnie Wahlberg ο οποίος σοκαρίστηκε στη θέα ενός διαμερίσματος με σαράντα εκατοστά νερό όπου μπορούσε να κολυμπήσει άνετα. Σοκαρισμένος, ο ηθοποιός και τραγουδιστής δεν ήξερε από πού να ξεκινήσει και τι να μαζέψει.

 

http://www.youtube.com/watch?v=AuS5Khk4dSk

Keywords
Τυχαία Θέματα