Μάρκος Σεφερλής: Η παράσταση, η επιτυχία και η απουσία της Έλενας Τσαβαλιά

Για την απουσία της Έλενας Τσαβαλιά από την παράσταση που ανέβασε φέτος, αλλά και για την επιτυχία που είχε μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς η παράστασή μας είχε μια πάρα πολύ καλή πορεία αν λάβουμε υπόψη μας τις δύσκολες καταστάσεις που περνά ο τόπος μας και βιώνει ο κόσμος γενικότερα. Το πολύ θετικό που κρατώ σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των θεατών είναι πως το «Δείπνο ηλιθίων» άρεσε περισσότερο από τα άλλα έργα που έχω ανεβάσει παρόλο που δεν υπήρχαν μέσα μεταμφιέσεις ή υπερβολές» τόνισε ο ηθοποιός στο Hello για την παράσταση

και συνέχισε αναφερόμενος στο γεγονός πως φέτος δεν είχε στο πλευρό του την σύζυγό του: «Ήταν ένα αρνητικό στοιχείο αυτό για τη σεζόν που πέρασε. Η Έλενα έλειπε όχι μόνο από το δικό μου πλευρό, αλλά και των συναδέλφων μας, καθώς την αγαπούν και την ήθελαν δίπλα τους. Η αύρα που έχει η Έλενα πάνω στην σκηνή την οποία και μας μεταδίδει, είναι πολύ σημαντική και την έχουμε ανάγκη. Από την άλλη θα έλεγα πως κυρίως λείπει από το κοινό, το οποίο κάθε βράδυ μου έκανε παράπονα γιατί δεν είναι μαζί μου.»

Keywords
Τυχαία Θέματα