Μαρία Μπακοδήμου: «Είναι δύσκολο να είσαι γονιός. Αυτό είπα και στον Φώτη»

Η δημοσιότητα που έχει η Μαρία Μπακοδήμου ήταν κάτι που ενοχλούσε τα παιδιά της;

«Τα παιδιά των δημοσίων προσώπων είναι επιβαρημένα, διότι τους γίνονται παραπάνω χατίρια απ’ όσα αξίζουν ως προσωπικότητες. Αν το παιδί μου κάνει μια ζημιά σε ένα μαγαζί, θα το αντιμετωπίσουν τελείως διαφορετικά από κάποιο άλλο. Αυτό θέλει μια άλλη διαχείριση από μένα, που δεν ξέρω κατά πόσο θα το καταφέρω. Είναι δύσκολο να είσαι γονιός. Αυτό είπα και στον Φώτη. Τα παιδιά είναι χαρά και

ευλογία. Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνάμε ότι έχουμε ευθύνη απέναντί τους. Πρέπει να είσαι ειλικρινής μαζί τους. Εγώ δεν τους έχω πει ποτέ ψέματα. Δεν θέλω να χαθεί η εμπιστοσύνη» τόνισε στο People.

Πλέον δεν επιθυμεί να δημοσιεύονται φωτογραφίες των παιδιών της στα περιοδικά. Είναι προσωπική επιλογή ή κάτι που ενοχλεί τους γιους της; «Όταν είναι μωρά, δεν είναι εύκολο να τα αναγνωρίσει κάποιος. Όταν όμως μεγαλώσουν, δεν υπάρχει λόγος. Το κάθε παιδί δημιουργεί την πορεία του και τη ζωή του. Το να συνδέεται με τις ζωές των γονιών του είναι άδικο και άκυρο. Τα μπερδεύει, τα μπλοκάρει και δεν θέλω καθόλου να μπουν σε αυτή την ιστορία».

Keywords
Τυχαία Θέματα