Μαχαιρίτσας-Σταρόβας-Αρβανιτίδη: Πάνε Πειραιά!

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς της Ελλάδας, o πολυπράγμων... «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας αλλά και η αισθαντική Ζηνοβία Αρβανιτίδη συμπράττουν και δημιουργούν κάθε φορά που παίζουν και από μία μοναδική μουσική παράσταση, γεμάτη συναισθήματα, εκρήξεις, αληθινά λόγια, ελαφρά ειρωνεία και τρυφερότητα.

 

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα διπλό cd με τίτλο «οι άγγελοι ζουν ακόμα στη Μεσόγειο».

Ο πολυπράγμων... «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας, με το χιουμοριστικό και καλλιτεχνικό του ταλέντο να ξεχειλίζει κάθε φορά σ' ένα μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής, ανατρεπτικού στίχου, σάτιρας και αυτοσαρκασμού! Η εξαιρετική κι εντυπωσιακή Ζηνοβία Αρβανιτίδη, σε αγαπημένες διασκευές και μελωδίες, δίνει με το δικό της τρόπο ένα διαφορετικό χρώμα στην παράσταση.

Ο Λαυρέντης, ο Δημήτρης και η Ζηνοβία, λοιπόν, υπόσχονται να γεμίσουν την βραδιά μας με δόσεις πολιτικοερωτικής χροιάς στα τραγούδια τους για να... αντισταθούμε στους δύσκολους αυτούς καιρούς, αλλά και να... ερωτευτούμε. Να βρει η ζυγαριά της ψυχής μας αντίβαρο για να ισορροπήσουμε, με άλλα λόγια...

Keywords
Τυχαία Θέματα