Λάουρα Νάργιες: «Λάτρεψα την τηλεόραση από το πρώτο κάστινγκ»

Αποχώρησε η Λάουρα Νάργιες από το Dancing with the stars φτάνοντας στον ημιτελικό του χορευτικού σόου και παρά το γεγονός ότι από την κριτική επιτροπή έπαιρνε χαμηλές βαθμολογίες, την κρατούσε μέσα το κοινό.

Η ίδια μιλώντας στη Real αποκάλυψε πως θέλει πολύ να ασχοληθεί και πάλι με την τηλεόραση. «Φυσικά και θέλω να ξανακάνω τηλεόραση. Την τηλεόραση την αγαπάω πάρα πολύ. Τη λάτρεψα

από το πρώτο κάστινγκ. Aν μετά το Dancing προκύψει κάτι εγώ είμαι ανοιχτή, αρκεί βέβαια να είναι κάτι που θα μου ταίριαζε και θα μπορώ να το υποστηρίξω. Δεν θέλω να κάνω κάτι στην τηλεόραση απλά για να το κάνω», λέει δεν σκέφτεται με τίποτα να επιτρέψει στην Γερμανία αν κάτι δεν πάει καλά. «Αν σκεφτόμουν έτσι, θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη όταν άρχισαν τα πρώτα καμπανάκια της κρίσης. Η Ελλάδα μου αρέσει πολύ. Τα Ελληνόπουλα που βρίσκονται στο εξωτερικό αναζητούν τρελά τις ρίζες τους, είναι το όνειρο όλων μας, να επιστρέψουμε στην πατρίδα. Εγώ ήμουν τυχερή που κατάφερα να κάνω αυτό που κου αρέσει. Είμαι έτοιμη να παλέψω μέχρι το τέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα