Κώστας Αποστολάκης- Αμέλια Αναστασάκη: Παντρεύτηκαν στην Κρήτη

Το προηγούμενο Σάββατο ο Κώστας Αποστολάκης και η Αμέλια Αναστασάκη έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης στο αγαπημένο τους νησί την Κρήτη.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε τον Ιούλιο του 2011 ερωτεύθηκε από την πρώτη κιόλας ματιά και ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στο Καστέλι Κισσάμου, στα Χανιά της Κρήτης.

Ο γαμπρός

και η νύφη κράτησαν όλα τα έθιμα. Ο Κώστας και η Αμέλια ντύθηκαν σε ξεχωριστά μέρη, όπως απαιτεί η παράδοση. Το άγχος του γαμπρού, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ήταν μεγάλο και δεν σταμάτησε να καπνίζει μέχρι τη στιγμή που έφτασε στην εκκλησία. Οι φίλοι του ανέλαβαν το ντύσιμο του Κώστα, μέσα σε ταψί, όπως απαιτεί το έθιμο με πολλά πειράγματα και γέλια. Όσο για τη νύφη; Εκείνη ήταν χαλαρή και απολάμβανε την κάθε στιγμή της. Από το πλευρό της δεν έλειπε λεπτό η μητέρα της αλλά και οι φίλες της. Η Αμέλια «έστησε» τον Κώστα το καθιερωμένο τέταρτο . Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος Ανδρονικάκης, πνευματικός πατέρας της Αμέλιας Αναστασάκη και καθηγητής της κατά τα μαθητικά χρόνια της. Οι προσκεκλημένοι πέταξαν περισσότερα από επτά κιλά ρύζι στους νεόνυμφους!

Μετά την τέλεση του μυστηρίου, τους προσκεκλημένους περίμεναν μπομπονιέρες, παραδοσιακά ξεροτήγανα και γλυκά, τσικουδιά, αλλά και δροσιστικά μοχίτο και φρουτ παντς. Στη συνέχεια, ακολούθησε η δεξίωση με πλούσιο και γευστικό ταξίδι από το catering «Μοντέρνο»: ποικιλίες τυριών και καπνιστών κρεατικών, πατατοσαλάτα, καλτσούνια, παραδοσιακή κρητική κρεατότουρτα, τηγανιά χοιρινή και παραδοσιακό κρητικό πιλάφι, πολλά γλυκά και παγωτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα