Κατέρρευσε τέσσερις φορές η μάνα του Μάριου! Ισόβια στον εγκέφαλο της απαγωγής!

Η τελευταία πράξη του θρίλερ της απαγωγής του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου γράφτηκε σήμερα με το δικαστήριο να ανακοινώνει τις ποινές των κατηγορουμένων.

Τραγική ήταν η φιγούρα της μητέρας του 26χρονου, η οποία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατέρρευσε 4 φορές ενώ φώναζε συνεχώς: «Θέλω να μάθω που είναι το παιδί μου», χωρίς ωστόσο κανένας από τους κατηγορούμενους να αποκαλύπτει που βρίσκεται το πτώμα.
Ο Πέτρος Μιχαλεάκος, τον οποίο ο εισαγγελέας είχε χαρακτηρίσει ως «εγκέφαλο» της απαγωγής και αρχηγό της σπείρας, καταδικάστηκε σε ισόβια και 23 χρόνια κάθειρξη για ανθρωποκτονία,

αρπαγή από κοινού, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και σύσταση συμμορίας.

Σε ποινή φυλάκισης 18 ετών καταδικάστηκε η Παρασκευή Σιούταλου, σύζυγος του Πέτρου Μιχαλεάκου, για αρπαγή, απλή συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και ένταξη σε συμμορία.

Ο Αναστάσιος Μπάσαντης καταδεικάστηκε σε έξι χρόνια κάθειρξη, για απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία, ενώ σε τέσσερα χρόνια φυλακή με τετραετή αναστολή και με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του καταδικάστηκε ο Αριστείδης Κορέντιος για ένταξη σε συμμορία.

Αθώοι κρίθηκαν οι Παναγιώτης Χαϊκάλης και Ευγενία Ταμπακάκη, ενώ τα αδέλφια της, Βασίλειος και Γεράσιμος Ταμπακάκης κρίθηκαν ένοχοι για ένταξη σε συμμορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα