Κατερίνα Λέχου: «Φέτος δεν είχα καμία πρόταση από την τηλεόραση»

Η Κατερίνα Λέχου έχει στο βιογραφικό της μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες όπως το «Νησί», το «Είσαι το ταίρι μου» και το «Ευτυχισμένοι μαζί», και όχι μόνο. Τι στοιχεία πρέπει να έχει το επόμενο σενάριο που θα πάρει στα χέρια της για να επιστρέψει στη μικρή οθόνη;

«Καταρχήν θέλω να πω πως φέτος δεν είχα καμία πρόταση από την τηλεόραση. Αλλά για μένα το σενάριο είναι ο μαγνήτης, το επόμενο είναι το ανθρώπινο δυναμικό που θα ίο αναδείξει. Αν και νομίζω εκεί που πάσχουμε είναι το κείμενο. Σε ανθρώπινο δυναμικό ποτέ δεν ένιωσα απροστάτευτη, δεν είχα παράπονο

από τους συναδέλφους». Και καλούς ηθοποιούς είχα και καλούς σκηνοθέτες και καλούς τεχνικούς, πάντα το σενάριο έπασχε γιατί εκεί βρίσκεται όλο το ενδιαφέρον και η προσοχή του κόσμου. Έχουν πέσει πολλά σενάρια στα χέρια μου που πιάν απογοητευτικά και δεν με άγγιξαν» τόνισε στο You.

Σήμερα οι μισοί παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης είναι συνάδελφοι της ηθοποιοί. Της έχει γίνει κάποια πρόταση για να αναλάβει τη δική της εκπομπή; Θα έκανε ποτέ, για παράδειγμα, πρωινό; «Θα έπρεπε να ήταν μία πολύ εξειδικευμένη εκπομπή που να με αντιπροσωπεύει για να το κάνω. Κάτι που δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή στην τηλεόραση. Τις προάλλες η Μενεγάκη μου είπε κάτι πολύ έξυπνο, πως έχει μάθει να μιλάει χωρίς σενάριο. Εγώ είμαι ακριβώς το αντίθετο. Έμαθα να μιλάω μέσα από ένα κείμενο, Αν μου το πάρεις δεν θα ξέρω τι να πω. Πιστεύω ότι οι παρουσιαστεί στη μικρή οθόνη θα πρέπει να είναι τέρατα γνώσεων, και εννοώ εγκυκλοπαιδικών. Εγώ δεν ξέρω κ αν έχω αυτό το χάρισμα.»

Καλλιτεχνικά... απωθημένα έχει; Υπάρχει κάποιος ρόλος στο θέατρο ή στο σινεμά που θέλει διακαώς , να παίξει; «Όχι με την έννοια του απωθημένου, απλώς το κλασικό ρεπερτόριο είναι δέλεαρ, ένα στοίχημα για κάθε ηθοποιό. Τα έργα αυτά είναι διαχρονικά γι' αυτό και μου αρέσουν θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω κάποια στιγμή κείμενα σπουδαίων συγγραφέων που έχουν μείνει στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου.»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατερίνα Λέχου, Φέτος,katerina lechou, fetos