Ηθοποιός δηλώνει και σοκάρει: «Έκτρωμα «Το αμάρτημα της Μητρός». Πρόκειται για κτηνωδία»!

Γνωστός ηθοποιός τα βάζει με τη σειρά του Ant1 «Το αμάρτημα της Μητρός» και τον Παύλο Χαϊκάλη που έκανε έστω και ένα guest!

 

Ο Ηλίας Λογοθέτης τόνισε πώς κανένα πρόγραμμα στη τηλεόραση αυτή τη στιγμή δεν του αρέσει!

«Κανένα απολύτως πρόγραμμα της τηλεόρασης δεν έχει λόγο ύπαρξης, εκτός από κάτι ντοκιμαντέρ και πολεμικές ανταποκρίσεις. Δεν μου αρέσει να προβάλλεται η δυστυχία ως γεγονός. Έχουν μπερδέψει στην τηλεόραση το συμβάν με το γεγονός. Με ενοχλεί η επανάληψη των ίδιων ειδήσεων. Το λυπηρό είναι ότι τώρα

που πήγε να ξεσηκωθεί ο κόσμος και να γίνει μεγάλη ανατροπή των πραγμάτων, το έπνιξαν, το έθαψαν...» είπε χαρακτηριστικά στο entertv!

Όσο για το αν θα αναστηθεί ποτέ η τηλεόραση δήλωσε: "Πιστεύω πως ναι, την αρχή την έκανε πέρυσι το MEGA με το «Νησί», σε αντίθεση με τον ANT1 που φέτος προβάλλει αυτό το έκτρωμα το Αμάρτημα της μητρός μου"! Και συνέχισε ρίχνοντας τα βέλη κατά της σειράς του Ant1, αλλά και τον Παύλο Χαϊκάλη! «Δεν είχαν τη στοιχειώδη ευγένεια να σεβαστούν τον Βιζυηνό και να αλλάξουν αυτόν τον τίτλο. Ένα σωστό και ευγενές άτομο δεν το κάνει αυτό, πρόκειται για κτηνωδία. Είμαι σε θέση επίθεσης, περίμενα πως και πως αυτή την στιγμή για να μιλήσω! Μας επηρέασε οικονομικά αυτό το σίριαλ. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα τολμούσε ένας καλλιτέχνης να το κάνει αυτό. Λυπάμαι πολύ για τον Παύλο Χαϊκάλη, τον οποίο θαυμάζω, που έπαιξε έστω ως guest star σε αυτή την σειρά. Δεν του κρατώ κακία, ούτε τον κρίνω. Με την ομάδα μου μοχθήσαμε για «Το αμάρτημα της μητρός μου», ο κόσμος έβλεπε το τρέιλερ της σειράς στην τηλεόραση και νόμιζε ότι θα μας δει τηλεοπτικά. Να τονίσω όμως ότι τίποτα δεν εμπόδισε την επιτυχία της παράστασης».

Keywords
Τυχαία Θέματα