Η Μαρία Τσαγκαράκη πρωταγωνιστεί σε καμπάνια κοσμημάτων

Η Μαρία Τσαγκαράκη πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της σχεδιάστριας κοσμημάτων Valia De Grece, η οποία κάνει διεθνή καριέρα, αφού έχει έδρα το Μονακό και τις Κάννες και δίνει κοσμήματα σε όλο τον κόσμο.

«Ηταν μια πολύ ωραία δουλειά με άψογη συνεργασία και καταπληκτικά κοσμήματα. Η φωτογράφηση διήρκησε μία ολόκληρη μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, και δεν κουράστηκα καθόλου αφού περνούσε ευχάριστα η ώρα» δήλωσε στην «Espresso» η Μαρία Τσαγκαράκη.

Και συμπληρώνει: «Η συλλογή

ονομάζεται Street Collection και αποτελούνταν από πάρα πολλά κομμάτια διαφορετικά μεταξύ τους και πολύ πρωτότυπα. Τα συγκεκριμένα κοσμήματα είναι χειροποίητα και όλα μοναδικά. Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι ότι μπορεί να τα βρει κάποιος σε καλές τιμές».

Ενώ αποκαλύπτει: «Μου έχουν γίνει διάφορες προτάσεις να πάω να δουλέψω στο εξωτερικό, όμως το καθυστερώ γιατί η απόσταση είναι μεγάλη και θα λείπουν αγαπημένα μου πρόσωπα. Σίγουρα όμως σε μια τέτοια εποχή, όταν σου δίνεται μια τέτοια ευκαιρία και σου ανοίγεται δρόμος για κάτι άλλο διαφορετικό που μπορεί να σου προσφέρει πράγματα, πρέπει να το ακολουθήσεις και να το κάνεις γιατί θα είναι μια εμπειρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα