Η Κατερίνα Καινούργιου με νυφικό!

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει ντυθεί νυφούλα!

 

Βεβαίως, αυτό συνέβη για τις ανάγκες της φωτογράφησης του περιοδικού "Diva's Wedding" που για το χειμερινό τεύχος του 2010 επέλεξε για το εξώφυλλό του να ντύσει στα λευκά την 27χρονη παρουσιάστρια και σήμερα παρουσίασε ξανά το FTHIS.

Σε ερώτηση πώς φαντάζεται το γάμο είπε: "Όπως όλα τα κορίτσια έχω περάσει και εγώ από διάφορα στάδια για το πώς θα ήθελα να κάνω το γάμο μου. Όταν ήμουν μικρή, ήθελα να είναι παραμυθένιος να φοράω ένα πελώριο ροζ νυφικό και

να έχω πολλά παρανυφάκια. Μεγαλώνοντας, αποφάσισα ότι θα ήθελα να είμαι πιο απλή και να φορέσω ένα απλό νυφικό. Πέρασα και μια φάση στη ζωή μου που έλεγα ότι ήθελα να παντρευτώ, εγώ και ο σύντροφός μου μόνοι μας, στο Las Vegas!

Τώρα πια αντιμετωπίζω το θέμα γάμος πιο ώριμα, το θεωρώ ιερό και όμορφο και επιθυμώ, εφόσον βρω τον κατάλληλο άνθρωπο, να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια! Είμαι λίγο παραδοσιακή σ' αυτό.

Ωστόσο, οφείλω να σου πω ότι δεν µ' αρέσουν οι πολύ κλειστοί γάμοι, που το ζευγάρι είναι µόνο του. Το γάμο νομίζω ότι πρέπει να τον ζήσεις και να τον μοιραστείς μαζί µε την οικογένεια και τους φίλους σου. Είναι χαρά δική σου, αλλά και χαρά των δικών σου ανθρώπων. Θα ήθελα, λοιπόν, ένα ανοιχτό γάμο µε τους δικούς µου αγαπημένους ανθρώπους και φίλους. Θα ήθελα να είναι ένα μεγάλο party!"

Όσο για το νυφικό της δήλωσε: "Και εδώ έχω αλλάξει πολλές γνώμες. Έχω καταλήξει ότι θα ήθελα να είναι κάτι απλό, και παράλληλα σέξι (αλλά όχι προκλητικό). Το φαντάζομαι, ας πούμε, στενό και εξώπλατο ή µε ανοιχτό μπούστο και "κλειστό" κάτω".

Ενώ για το πότε θα παντρευτεί είπε: "Αν έρθει κάποιος άνθρωπος στη ζωή µου, µε τον οποίο θα είμαι πάρα πολύ καλά και αποφασίσω ότι αυτός θέλω να είναι ο πατέρας των παιδιών µου, τότε θα ήθελα να παντρευτώ. Δεν κοιμάμαι και ξυπνάω βέβαια µ' αυτό στο μυαλό µου. Όταν έρθει, καλώς να έρθει!".

Όσο για το μελλοντικό σύζυγό της είπε:"Θέλω να περνάω καλά μαζί του, να µε κάνει ευτυχισμένη, να τον αγαπάω. Επίσης, σημαντικό θεωρώ το να σε κάνει να νιώθεις ο εαυτός σου. Δεν έχω, όμως, κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο στο μυαλό µου (π.χ. να είναι ρομαντικός ή ευκατάστατος).

Keywords
Τυχαία Θέματα