Έλλη Κοκκίνου: «Τα απομυθοποίησα όλα, όταν γεννήθηκε το παιδί μου»

Η Έλλη Κοκκίνου σήμερα μοιάζει πολύ πιο σίγουρη για τον εαυτό της, έχοντας απομυθοποιήσει πλήρως το επάγγελμα της τραγουδίστριας.

Εδώ και χρόνια, ο φύλακας άγγελος και αιώνιος σύμμαχός της, η μητέρα της, Μαίρη Παπαθανασοπούλου, την παρακινούσε για ένα επόμενο βήμα στην επαγγελματική της ζωή. Έτσι, γεννήθηκε και η ιδέα του αγγλόφωνου παιδικού σταθμού Happy Faces

στη Γλυφάδα, που δημιούργησαν μαζί. «Πηγαίνω κάθε μέρα στις 9.30 το πρωί εκεί. Είναι πολύ πιο υγιής η ζωή μου τώρα και αυτό μου αρέσει. Δεν απαρνιέμαι τίποτε από το παρελθόν μου. Αντίθετα, ευχαριστώ τον Θεό που πρόλαβα να ζήσω τις ένδοξες στιγμές των νυχτερινών μαγαζιών, γιατί με εκείνα τα χρήματα μπόρεσα να επενδύσω και στον παιδικό σταθμό, με τον οποίο νιώθω μια ασφάλεια. Λατρεύω τη δουλειά της τραγουδίστριας, αλλά δεν θα έδινα τη ζωή μου γι' αυτήν», λέει στο περιοδικό People και καταλήγει: «Δεν εξιδανικεύω το επάγγελμά μου, ούτε θεωρώ ότι είναι η πιο σημαντική δουλειά του κόσμου. Το τραγούδι ήταν και είναι σίγουρα η καψούρα μου. Έβγαλα πολλά χρήματα στο παρελθόν και ήταν ευλογία που μπόρεσα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Τα απομυθοποίησα όλα, όταν γεννήθηκε το παιδί μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα